Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort damarı ve kapağı ameliyatı oldum. Rapor oranım ne olur?

ertan3451

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 23 yaşındayım 2015 yılında aort damarı ve aort kapağı ameliyatı oldum mekanik kapak aynı zaman %10 kaçak var ve marfan sendromuyum
2018 de rapor için başvurdum eyüp devlet hastanesi %30 verdi itiraz ettim istinye devlet %40 verdi hake hastsneye yönlendirildim okmeydanı devlet hakem hastanede kardiyolojş doktoru %50 verdi göğüs doktoruda %20 verdi yani %70 heyette sonuc %28 oldu kardiyolojiye gttim sordum doktor nasıl böyle hata yaparlar itiraz et dedi dedim hakem hastane tamam seneye gel yine dedi bir yıllıktı
2019 da Torakabdominal anevrizma ameliyatı oldum ameliyatta böbrek bagırsak akcigere giden aort damarım değişti mesipol megada kalp damar bölümün en zor amelşyatı oldugu söylendi kalp naklinden bile zormuş göbek deliğimin ordan sol yandan sol arka kürek kemigime kadar kestiler aynı zamanda kalbin orda aortta ve göbekten asagıya aort damarım 4.6 geniş yine takip ediliyor yenişlerse amelşyat olucam yine şimdi yine başvurdum istinye devlete gittim yüksek verdi diye saglık kuruluna geçeb seneki hakem hastane sonucu verdiler yine %28 ama busene Torakabdominal anevrizma ameliyatı oldum saglık kurulu baskanona nasıl olur amelşyat oldum dedim bişey değişmemiş ozaman dedi sustum itiraz ettimn eyüp devlete yolladılar kardiyolojşye girdim adam bakmadı bile anlattım dedm istinye 10 verdi bende 20 vericem dedi nasıl ya dedim bizim hastanede buna bu verilşyor dedi göğüse gittim oda hiç vermicekmiş gibi konuştu bu eyüp biticek bugün ya %28 vercekler kesinleicek yada farklı olucak hakem hastaneye okmeydanına yollicaklar yine orda kurulda bi kadın doktor var yaşlı o puan vermiyor puanımı o sildi şimdi eğer kesinleşirse itiraz edebilirmiyiö yine, hake hastaneye gidersem yine düşük olursa hakem hastaneyede itiraz edebilirmiyim bu balazrt yönetimiyle bana kaç verilir bakabilitmisniz lütfen çok sıkıldım bıktım artık işe giremiyorum işsizim lütfen ben şimdi ne yapim lütfen yardım edin

Merhaba raporun yine düşük olursa tabi itiraz edebilirsin. fakat bi kaç ay bekle. sonra ameliyat olduğun kontrollerine gitttiğin hastaneyi iste hakem hastane olarak. kendi Dr. görüş
Marfan sendromunuz varsa
Fizik
Göz
Kardiyoloji bunlardan da muayene olun oran için. epkriz raporlarınızı ve bütün sonuçlarınızı da yanınızda götürün.

ertan3451

Ben de aort ve kapak dan ameliyat oldum 2 kapak değişti aort anevrizması nedeniyle yapay damar takıldı 2013 de oldum ama o zaman emeklilik olayını bilmiyordum şimdi EYT den dolayı her hal de bakıyorum haber kanalına bile çıkıyor emeklilik şartları vs. yani diyeceğim 2019 mayıs da dosya açtım Ankara dan Istanbula 9. ayın 13 ün de gönderildi anlıyacağın bekliyorum hastane bayrampaşa % 44 verdiler sadece bundan dolayı başka bir bulgu yazmadılar gerek yok dedi doktorun biri Ankara sıkıntı çıkarmaz inş. olduğu gibi Kabul görür diye bekliyorum coraspin panto delix comadin arada bir de seneloc içiyorum 2013 den bu yana 2016 da kansızlık neticesin de anksiyete başladı citoles içiyorum 6 ile 12 ay da bir de kan serumu alıyuorum duruma göre eğer döner se bunları da ekleticem artık 2021 de emekli olurum diye plan yapıyorum..

Pardon İstanbul dan Ankara ya okuyunca fark ettim :)

Cuma günü eyüp devletteki itiraz sürecini bitirdim kardiyolojş doktoru %20 verdi göğüs ve kbb kaç verdi bilmiyorum eger farklı olursa hakem hastanrye gönderilicem oda okmeydanı devlet hastanesine yoluyolar beni, doktorum medipol mega hastanrsinde internette medipol megadan rapor alınıyor ücretsiz yazıyor sekreterr sordum vermiyolar rapor dedi

Geçen sene eyüp devlet aort damarı be kapagı ameliyatına %30 verdi bu sene Torakabdominal anevrizma da eklendi %20 verdi kardiyolojş doktotuna geçen sene 30 verdiniz dedim bana diyo yok bizim hastanede bu %20 diyo dedim gösterim rapor var elimde yok gösterne diyo dokyorlara saygısızlıkta yapmıyorum bişeyde demiyorum ama doktorlar bsns gıcık gidiyor resmen

Bana neden oran vermiyorlar

Bana neden puan vermiyorlar 23 yaşındayım
2015 de aort damarı ve aort kapağı değişimi ameliyatı oldum
2019 da torak abdominal anevrizma ameliyatı oldum nerdeyse tüm aort damarım değişti
Marfan sendromum var
Cigerlerimde su var sft 5.5 cıkıyor
Astım var ama ilac kullanmıyorum
Ömğr boyu coumadin ve beloc kullanıyorum
Kasıkda ve kalp yanındaki aortta yırtık ve genişleme var takip altı dayım genişlerse yine ameliyat olucam
Ama hastanelet bana puan vermiyolar iş bulamıyorum hiçbi istedigim işe giremiyorum rapor alıp ekppss giricem bide engelli kadrosunda işe girmeye çalışıcam ama olmuyor kısaca anlatim
2018 de eyüp devleten %30- istinyeden %50 hakem okmeydanından %28 aldım busene yine ameliyat oldum tekrar istinyeye gittim yüksek verdi diye %28 verdiler kurul başkanına dedim nasıl oluyor geçen sene %50 verdiniz bişey değişmemiş dedi bide %10 kardiyoloji %20 göğüs doktoru vermiş ,itirazla eyüpe gittim %20 ye düşürdüler doktora diyorum geçen sene 30 verdin yok diyo raporu gösterim diyorum yok diyor yakında hakeme gidicem hakem zaten düşürüyor heralde senin hiç engelin yok dicek deli oldum artık ne yapmam gerek
Bu Torakabdominal anevrizma ameliyatını bilen yoktur belkide sol kürek kemiğimin ordan sol yanıma kaburganın üstünden göbek deliğine dogru bi kesik ve damar değişimi akciger böbrek ve bagırsaga giden aort damarı lütfen bana bi yol gösterin düşünmekten kendimi hasta ediyorum

Hakem hastaneye gidicem

Merhabalar istinye devlet h. %28 itiraz ile eyüp devlet hastanesi %20 verdi yine itiraz ettim hakrm hastaneye yolladılar yarın gidicem oldugum ameliyatlar
2015 aort damarı ve aort kapağı mekanik kapak
2019 Torakabdominal anevrizma
Marfan sendromu
Coumadin beloc kullanıyorum ömür boyu
Yine kalbimin ordaki aorta ve göbek altındaki kasıklara giden aort damarım çatlak 4.7 cm altı ayda bir kontrole gidiorun genişleme olursa ameliyat olucam
2019 da oldugum ameliyat bölümün en zor ameliyatlarındamış, istinye devlette genel cerahi doktorı sana direk çürük vermeleri lazım dedi, bu kardiyoloji doktorları bu ameliyatı heralde bilmiyorlar ne yapmam lazım raporlarımı veriyorum adamlar incelemiyolar okumuyolar bile yaşım 23 gencim diye rapor vermiyolar işe giremiyorum iş basvurusu yapamıyorum şu ameliyatı oldum diyorum almıyorlar işe şuan bu geçiemişoldugum ameliyatlar kaç puan yapar yarın doktora söylicem böyle puan yapıyor diye veya sizce ne yapmalıyım

Üst Alt