Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort kalp kapakçığı değişiminde önce Biyolojik daha sonra Metal kapak olabilir mi?

soyakkibele

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar aort kapakçığımda darlık olduğundan ameliyat kararı alındı, genç olmam, bayan olmam ve evli olmam nedeni ile çocuk sahibi olabilmem nedeni ile nce biyolojik kapakçık taktırmamı arkasından metal kapak taktırmamı söyleyen doktorlar da oldu ama direk metal kapakçık taktırmamı söyleyen doktorlarda oldu... aranızda önce biyolojik sonra metal kapakçık taktıranlar var mı??

%90 doku uyumu olan biyolojik kapakçık taktırın metal kapakçıkta ömür boyu ilaç kullanmak durumunda kalabilirsiniz. Aslında bu kök hücreyi bir araştırın kendi kordonunuzdan kendi kapakçığınız üretilebilir şu anda!

Her doktora güvenmeyin doktorunuzu iyi araştırın artık 1000 doktorda 1 tanesi gerçek doktor.

Aynı sorunu taşıyoruz evli olman nedeni ile biyolojik kapağı tavsiye ederim metalik kapakta %70çocugun olmuyo olsa bıle cok rısklı olup dogmus olsa bıle genetık bır hastalıgı cıkması cok yuksek cunku metal kapak taktırırsan ömür boyu bir ilaca bağlı kalacaksın ve yorulmaman gerekıyor cok ıyı bır kapak taktırman gerekır bunun ıcınde doktorunu cok ıyı secmelısın cunku dandık bır kapak taktırırsan paslanma sorunu olabılır metalık kapakta diş yaptırmana bıle ızın verılmıyor cok sıkıntılı olmasına ragmen %80 her ınsana metalık takılıyor onun yerıne bıyolojık taktır 10yıl sonra degıstırılıyor zaten begenmezsen 10yıl sonra metalık taktırma şansın var en azından 10yıl içinde çocugun olabılır :) Allah şifa versin geçmiş olsun

amin .. hepimize şifa versin metal kapağında paslananını takıyorlar ya pes yani... Türkiye çapında ünlü-hatta medyatik bir doktor bana minimal invazi dedi.. ama onu başka cerrahların önermediğini söyleyince de "tabi doğru söylemişler sen benim akrabam olsan ben sana açık temiz bi kalp ameliyatı yapardım dedi... bunların hipokrat yemini nerde kalıo anlamadım...... :(

kordonum heralde çöptedir şimdi :( eskiden öyle şeyler yoktu ki bebek kordonunu saklayalım felan gibi..rozz die bi yöntemi söylediler banada.. kendi akciğerimden doku alıp kalbe takıolar ama o da kalbi düzeltirken akciğeri bozmaz mı??

Rozz yöntemi hakkında bilgim yok ama kalbi yaparken başka bir organı bozacak birşey de yapmazlar heralde belki alınan dokudan sonra akciğer yine kendini tamamlıyodur vs. Yani hiç bir doktorun bir hasta üzerine onu bir dertten kurtarıyım derken başka bir derde sürukleyecegını sanmıyorum .s

kapakçık amelyatında önce biyolojk taktrp çocuk sahbi olup sonra metal taktran varmı

kapakçık amelyatında önce biyolojk taktrp çocuk sahbi olup sonra metal taktran varmı

Üst Alt