Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort kapağı değişliği ile yüzde kaç rapor alabilirim?

benozgurumben

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Benim kalbimin aort kapağı değişti mekanik kapak takıldı. Ayrıca aort damarındaki genişleme vardı ve daraltıldı ayrıca yine kalbi besleyen koroner aort atardamarım patlama noktasına geldiği için bacaktan alınan damar ile değiştirildi. Bu yapılan 3 işlemlerin sonucunda yüzde kaç rapor alabilirim? Ve rapor için sırasıyla hangi işlemleri yapmam lazım? Başvuru vb.

Epikriz raporunuzla, ameliyat olduğunuz hastaneye ya da başka hastanenin sağlık kuruluna müracaat edebilirsiniz. tansiyon, şeker,kolesterolünüz varsa onları da ekleyebilirsiniz. oran olarak %40 ve üzeri çıkabilir.

benim doğuştan gelen bir damar %40 tıkalı idi. "% 40 MÜSKÜLER BRİDGE EKG:SR, 83, V3-V6 T NEGATİFLİĞİ EKO:
ÇIKAN AORT:3.0, EF 65, SEPTUM:1.2, LVH, HİPERTANSİYON:% 20 KORONER ARTER. doktor stente gerek yok dedi. tip 2 diyabet var. 5 yıl süreli %42 raporum verildi. ankara maliye bu şekilde raporumu onayladı ve emekli oldum.

bilginize

Malulen emeklilik için %60 rapor lazım. %60 rapor verme ihtimalleri var mı acaba?

Yüzde kaç rapor alabilirim? şimdiden tşkler.

Epikriz raporu

avr*+ asendan aort operasyon*öncesi kag önerilir.*
eko:asendan aort :50 mm
aort darlığı ort. 50/27
av: 3.5
3 -ay
1 -my
1 -ty
lvh e/a = 1
lvdç : 5.9
aort kapak anülüs: 3.5
ef %60

malulen emeklilik için başvurmayı düşünüyorum. Yüzde kaç rapor alabilirim?

Ef 60

Diğer bulgular da değerlendirilecektir,
Bu bulgular Malul emeklilik için yeterli mi?
Yeterli değil gibi görünüyor ama siz başvurunuzu yapın,her şey yolunda gidebilir.
benozgurumben

OğuzHan112

Genel anlamda %60 ve üstü rapor alırsın diyorlar ama bakalım başvuru sonucunda ne olacağını göreceğiz. Hakkımızda hayırlısı.

Ayrıca doktor 2 ayrı damar (birisi kalbi besleyen ana damar) açık kalp ameliyatında cerrahi işlem gördüğü için sadece damarlardan dolayı en az %35 verilir demiş bir de kalp aort kapağı değişimi var o da en az %40 veriliyormuş araştırdığım kadarıyla. Hesaplama yöntemime göre nasıl bir sonuç çıkar bakalım bekleyip göreceğiz

şimdiden tşkler

Benim kalbimin aort kapağı değişti mekanik kapak takıldı. Ayrıca aort damarındaki genişleme vardı ve daraltıldı ayrıca yine kalbi besleyen koroner aort atardamarım patlama noktasına geldiği için bacaktan alınan damar ile değiştirildi. Bu yapılan 3 işlemlerin sonucunda yüzde kaç rapor alabilirim? Ve rapor için sırasıyla hangi işlemleri yapmam lazım? Başvuru vb. (Yüzde 60 rapor alabilirsem malulen emekli olabiliyorum)

EPİKRİZ RAPORU

AVR + ASENDAN AORT OPERASYON ÖNCESİ KAG ÖNERİLİR.

EKO:

ASENDAN AORT :50 MM

AORT DARLIĞI ORT. 50/27

AV: 3.5

3 -AY

1 -MY

1 -TY

LVH E/A = 1

LVDÇ : 5.9

AORT KAPAK ANÜLÜS: 3.5

EF %60

Bende aort kapak ameliyatı oldum metal kapak takıldı bana sadece bunun için verilen raporumda%10 tabi senin baska sıkıntılar da var onlar ile ne gelir bilemem geçmiş olsun bu arada.

Ckara

Teşekkür ederim. Normalde kalp kapak değişimlerinde en az %40 veriliyor sizin çok düşük oran neden acaba?

Üst Alt