Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort koarktasyonu geçirdim. Vergi indirimi için yeterli oranda rapor alabilir miyim?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
merabalar

ben 2004 de aort koartasyonu geçrip yapay damar takılarak tedavi oldum. o zaman aldığım rapor %40 idi.
sonra özel sektörde özürlü kadrosundan işe girdim (a.v.m. )Vergi indirimine başvurdum fakat şaka gibi %29 verdiler.
şimdi kalp kapakçığında genişleme ve damar genişlemesinden dolayı tekrar ameliyat olucam. bu yüzden en aşağı 1 ay rapor alıcam
1- acaba beni işten çıkartırlar mı
2- bu operasyonlardan sonra da ankara bana yine şaka yapar mı?

şimdiden çok teşekkürler çok insani bi iş yapıyosunuz.

Arkadasim umutsuzluga neden olmak istemem ama en azindan fikir sahibi olman icin bende aort koartasyon ameliyatlisiyim fakat sadece bu rahatsizliktan su an ki yonetmelige gore %40 alman pek mumkun degil baska herhangi bi rahatsizliginda varsa belki kabul edilir.Genede durumunun agirligina gore degisebilir belki alabilirsin.

teşekkür ederim cvbınız için peki işten çıkarılma konusunda beni aydınlatabilirmisiniz?teşekkürler..

Raporlu olduğunuz süre içinde işten çıkartılacağınızı sanmıyorum. Hukuksuz ve vicdansız bi işverense, başka bir gerekçeyle işten çıkartır, siz de itiraz edersiniz...

Üst Alt