Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort koarktasyonu için %40 engeli raporu alabilir miyim?

mustafa03

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhabalar
benim doğduğumdan bu zamana kadar aort damarda daralma varmış ve anjiyo yöntemi ile damar daralması açıldı bununla birlikte hipertansiyon hastası oldum devamlı bir şekilde ilaç kullanıyorum . engelli raporu için başvuru yaptığımda aort aort koarktasyonu için:%25 hipertansiyonum için:%20 verdi. artı sağ el bileğimide tam olarak iç yüzünü çeviremiyorum bunlardan bana heyet ne kadar oranda bir engel oranı verir yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

Engelli raporu için yeterli mi

merhabalar
benim doğduğumdan bu zamana kadar aort damarda daralma varmış ve anjiyo yöntemi ile damar daralması açıldı bununla birlikte hipertansiyon hastası oldum devamlı bir şekilde ilaç kullanıyorum . engelli raporu için başvuru yaptığımda kardioloji doktoru evrağa aort koarktasyonu için:%25 hipertansiyonum için:%20 verdi. artı sağ el bileğimide tam olarak iç yüzünü çeviremiyorum bunlardan bana heyet ne kadar oranda bir engel oranı verir yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

Banada 97 yilinda aort koarktasyonu tanisi konuldu 2002 yilinda hastaligim ilerledi balonanjio ile acildi tansiyon problemim sadece hastalik donemimde oldu kardiyoloji doktoru aort koarktasyonu ve bikuspid aorttan %30 verdi

Üst Alt