hacettepe yuksek tansıyonu höz öünüde bulundurmadı sadece kalp romatızmasına % 3o verdı, ankara hastanesı ıse %1o kalbe %1o tansıyona toplmda %19 rapor verdi
iki hastane arasında boyle bı fark olması cok sacma özürlü cetvelinde benım rahatsızlıgımla ılgılı kısımda
Klas 2 hastalar %30
Fizik muayene ve laboratuvar sonuçlarına göre orta düzeyde kapak hastalığı tespit edilmiş veya girişimsel-cerrahi olarak tedavi edilmiş hastalarda aşağıdaki şartların varlığı; NYHA Sınıf 2 semptomlar ve kalpte laboratuar testleri ile (EKG, ekokardiyografi vb.) ortaya konmuş dilatasyon/hipertrofi varlığna rağmen sistolik fonksiyonların normal olması (mitral yetersizliği hastalarında EF>%60, aort yetersizliğinde >%55, diğer durumlarda >%50).
boyle bı yer varken bana bu oranı vermelerıne çok şaşırdım özellıkle yukar da EF>%60 derken ,benım raporda EF: %65 yazıyo (ankara hast. verdgınde) hacettepenınkınde %55 yazıyo ama hacettepede tansıyona hıc bı oran vermedı bu işin içersınden cıkamadım doktorlar kafalarına göremı rapor verıyolar saglık kurulunda benı gormedıler bıle kapıdan evragı aldılar su gun gel raporu al dedıler sımdı napabılırım ANKARA İL SAĞLIK mudurlgune gıdıp dılıKCE VERSEM oranın degşime sansı varmıdır ozellıkle ıkı hastane arasında boyle bı fark varken?
acıl cvp beklıyorum yarın bu işlere koştrcam...şimdiden tşk ederım...[FONT=Times New Roman][FONT=Segoe UI][/FONT][/FONT]