Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort ve Ankilozan Spondilit hastasıyım. %35 rapor verildi. Ne yapmalıyım?

werre

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ne diyelim hakkımızda hayırlısı ama bunu beklemiyordum özellikle ankilozan umursamiyorlar bel egrigine bakiyorlar ama onun verdigi ağrıyı bilmiyorlar çekmemişlerki bilsinler

İl sağlık müdürlüğüne gidip hastaneden verilen rapora itiraz edebilirsiniz. Sizi başka bir hastaneye sevk ederler...

arkadaşlar aort kapağım degişti diger kapakta hafif üfürüm ve ankilozan spondolit ile nefes darlığı için başvurdum haseki deki kadın %35 dedi bana ben bu 35 in neye göre verildigini nasıl ögrenirim yani kalp kapagına kaç ankilozana kaç vermişler nasıl ögrenirim evraklarım ankaraya gitmiştir şimdi?

ayrca %35 te ankara gidiyormu?

vergi indirimi

s.a dostlar vergi indirmi için başvuruda bulunmuştum %35 vermişler di evrakları bulamiyorum yani ne başvurduğumu hatırlamiyorum bir daha ne zaman başvurabilirim ilk denemeden sonra ikinci deneme için ne kadar zaman geçmeli saygılarımla

Ayni hastaneye muracaat edecekseniz "6 ay". Farkli hastaneye gitmek icin zaman siniri yok. Dilediginiz zaman gidebilirsiniz.

Muracaat esnasinda , daha once alinmis 1 rapor olup-olmadigi sorulacak ve 1 kagida imza atacaksiniz.

% 40 ve uzeri 1 raporunuz olmadigindan , daha once almis oldugunuz % 35 rapor yok hukmundedir.

Üst Alt