Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort yırtılmasından % 60 rapor verdiler. Bu normal mi? Ne yapabilirim?

gokce8800

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle çapa tıp fakültesinde aort ameliyatı geçirdim yapay damar takıldı. ayrıca hiper tansiyon hastasıyım.
bütün takibimi çapa tıp fakültesi yaptı.
şimdi malülen emekli olmak için baş vurduğumda bana sadece 3 devlet hastanesi seçeneği verdiler. haseki, bakırköy dev. Ve istanbul eğitim araştırma hastanesinden birini seçin dediler.
ben hasekiyi tercih ettim, fakat her gittiğim branş bana sağlam raporu verdi. il sağlık %60 rapor uygun gördü.
ben bu kararı nasıl değiştirebilirim. sonuçta benim takibimi çapa tıp fak. Yapıyor. oraya sevk alsam sonuçta değişir mi?

Malulen emekli olabilmek için maluliyet cetveli'ne göre bir hastalıktan malul sayılmak gerek.
Sizin durumunuz bu cetvele uyuyorsa, %60 rapor malulen emekli olmanızı sağlar.

Siz malulen emekli omak için sgk'ya mı başvurdunuz?

Evet sgk ya başvurduk .rapor aynen şöyle diyor :

haseki eğit.araş.hastanesi sağlık kurulunca hakkınızda tanzim olunan rapor genel müd. Intikal ettirilmiş olup sağlık ve malüliyet isleri daire başkanlığınca yapılan tetkik neticesinde çalışma gücünün en az %60 ını kaybetmiş durumda malül sayılmadığınız bildirilmiştir​

biz bu karara itiraz edersek olumlu sonuç alma şansımız nedir ?
Bir de başka bir hastaneye (ameliyat geçirdiği hastaneye) sevk yaptırılabilinir mi. karar değişmesi için kısaca ne yapmamız gerekiyor.

teşekkür ederiz.

Aort yırtılması çok ciddi bi kalp hastalığı allahtan teşhisi konulmuş bence siz buna dua edin. kendini belli etmiyen bi rahatsızlıktır çok geçmiş olsun sonuş değişmez sanmıyorum.

Üst Alt