Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort'dan ameliyat oldum. Askere gidebilir miyim?

burk11

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
14 yıl önce damarımda daralma olduğum için ameliyat oldum şimdi 22 yaşındayım ve hastalığım baya iyileşmeye başladı doktor iyileşiyorsun dedi ve tansiyon ilacı alıyordum bıraktırdı iyi olduğum için ve şimdi askeriyeye gidicem kontrol için kimi arkadaşalar gidersin askerde bizim vardı diyor kimi arkadaşlarım çevremdekiler almazlar diyor sizce gidermiyim çünkü hastalığım hiç etkilemiyor beni görseniz sağlamdan bile iyiyimdir sizce gidermiyim?

Ben muaf olursun diyorum kardiovasküler hastalıklara hemen muaf verilir

bakalım ben biraz soruşturdum bu işle ilgilenen birisine vericekleri rapora bağlı dedi bana

Kalple alakalı sıkıntılara büyük olasılıkla tamamen iyileşme olsa bile muaf veriliyor genelde zaten kalpteki hastalıklaŕın buyuk bölümude kroniktir tedavi olmuyoe malesef

tamamdır teşekkürler eser aort yetmeziği yazıyor bakalım olursa gideriz

dediğin gibi doktorla konustum askeriye sevk etti almazlar dedi ama heyet karar vericek dedi

Askerlik tecil bozulması

Ben askerliğe 1 ay önce başvurdum işlemleri yaptık tecili bozdum doktordan rapor istediler hastane randevuyu 2 ay sonraya verdi subatın 20sinde kontrole gıdıcektım önceden 4 şubat 2017e kadar askeri yönden sakıncası yoktur yazıyordu bugün baktım 2019a kadar tecilli gözüküyor birşeyimi yanlış mı yaptım cevap verirseniz sevinirim?

Üst Alt