Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aortik kapak hastalıgı, biküspit aort kapak ve kalp yetmezliğinin oranı nedir?

Sefagbay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
aortik kapak hastalıgı - biküspit aort kapak - kalp yetmezliği
tesişi koydular bunun için yüzde kaç engelli rapor alabilirim Acaba bilgisi olan var mı askerlikten muaf oldum

Kalp retmik ta 120/80 mm hg aort odakda 2/6 diastolik üfürüm ekg 78 hiz saat eko %45-50 2. Derecede aort yetmezliği bikusbit aort kapak

Karar
b/42 F -6D
42F-17

Son düzenleme:
Sefagbay mrb
Geçmiş olsun őncelikle TSK sağlık yönetmenliği ile engelli oran belirleme için kullanılan cetvel farklı dır ekonuzda ef değeriniz nedir? Ve kapak rahatsızlığınızın seviyeside őnemli oran belirlemede. bunları belirtirseniz size yardımcı olmaya çalışırız.

Kalp retmik ta 120/80 mm hg aort odakda 2/6 diastolik üfürüm ekg 78 hiz saat eko %45-50 2. Derecede aort yetmezliği bikusbit aort kapak

umut2135

Sefagbay kapaktan%30 verilir diye tahmin ediyorum
Başka rahatsızlıklarınızda var ise onlarıda dahil edbilirsiniz
Engellik haklarından faydalana bilmeniz için en az%40 almanız gerek kesin sonuç için yetkili bir devlet hastanesine başvurmanız gerek
geçmiş olsun.

Aynı rahatsızlık bende de var. EF değeri benim %60. Vergi indirimi için aldığım oran %30.

Ef %30-50 arasına %50 lik bir özür oranı veriliyor.

Raporum kac verirler bilgisi olan bana net soyluye bilir mi rapor oranlari elimde

Dahiliye 28

Göz 35

Fizik tedavi 8

Kalp 60 yazmis 10 yazmis 4 adet stent yazip 30 yazmis

Kkb 2
Yuzde kac rapor verirler acaba daha nörolojiye giris yapmadık

Engelli Raporu kac verilir bilgisi olan var mi

[SIZE=2]aortik kapak hastalıgı - biküspit aort kapak - kalp yetmezliği
tesişi koydular bunun için yüzde kaç engelli rapor alabilirim Acaba bilgisi olan var mı askerlikten muaf oldum

Karar
b/42 F -6D
42F-17[/SIZE]

aortik kapak hastalıgı - biküspit aort kapak - kalp yetmezliği

Üst Alt