Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aparat takılı sıradan aracımın satış işlemleri..?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
10
Arkadaşlar ötv indirimli değil,normal aparat taktığım aracımı değiştireceğim, öyle çok uğraşmadan ne yapmam gerekiyor teşekkür.

Proje çizilip TSE'ye gidiliyor. TSE'den projenin söküldüğüne dair bir evrak alıp notere gidiyorsunuz. Noter TSE'den almış olduğunuz evrakla beraber normal satış işlemlerini yapıyor. Artık muayeneye gidilmiyor. Bütün işlemeler TSE ve noterden halloluyor.

Arkadaşlar ben 2.el aldığım aracımı değiştireceğim aparat takmıştım, şimdi başka bir araçla değiştireceğim,
belden aşağısı tutmuyor
Alacağım araç ruhsatta münübüs diye geçiyor ona aparat takıp kullana bilirmiyim

Alacağım araba
Mersedes viano
Aparat taktıracağım H ehliyetim var

Mersin Tse ye git proje çizen mühendisde aynı binadalar ordan hallederler... Mersin Tse Tırmıl Sanayisinde Sanayisi içinde Mersin Halin arka tarafına düşüyor. Bu arada araç almadıysan yurt dışından araç getirtmeni tavsiye ederim
imQ

Yurtdışında araç getirmek çok güzel ama zahmetli, Ankara'ya faln gitmek gerek

Artık Mersinden de yapılıyor Ankaraya gitmene gerek yok ben getirttim 3 hafta önce biraz uğraşıyorsun tabiki ama sonrasında değiyor...:D
imQ

Arkadaslar ruhsat ta sahibinden başkası kullanamaz yazıyor makina mühendisleri odasına mi gitmek gerekiyor 3. Şahıslar kullanabilir yazısı almak için

İzmir de de gümrük var ordan yapabilirsin. senin profilindeki yaşadığın yer neden Mersin? imQ

Apararat taktırdığım aracımın satışı

2.el aracıma aparat taktırdım,
şimdi aracımı satacağım, izlem gerekn yol nedir.
Teşekkür ederim şimdiden

imQ

Önce makine mühendisine söktürme projesi çizdirmeniz gerekiyor. Proje ile beraber TSE'ye tespit muayenesine gidip oradan aparatı söktürüyorsunuz. TSE'den aldığınız evrakla beraber notere gidip normal satışını yapıyorsunuz.

Üst Alt