Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Apartman girişine rampa yaptırabilmem için nereye başvurmam gerekiyor?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
[FONT="Arial Black"][/FONT]arkadaşlar kendime yeni araç aldım ama apartmanımızda rampa yok malesef bugün yöneticeye söyledim ama fazla oralı olmadı bakarız felan dedi geçiştirdi.sizden ricam nereye başvuruda bulunmam gerekiyor bilgileriniz için şimdiden çok teşekkürler

bende yaptırdım rampa apartman girişine bunun için önce belediyeye başvuruyorsunuz ordan mühendisler gelip bakıyorlar nereye nasıl yapabiliriz diye.bana dediklerini siz usta getirin bir kaç yerden fiaat alın belediyenin ödeyeceği limit çıkarsa yaparız.bizde usta getirdik 600 lr.fiat çıkardı ölçü biçti yazdı detaylı bunu belediyeye sosyal hizmetlere götürdük onaylandı yapıldı ve gidip aldık parasını.hiçbir zorluk yaşamadım bir kaç gün içinde oldu bitti.ve öyle apartmanda onayıda almadım.çünkü bu benim yasal hakımdı oldu.hepsi bu.
apartmanda hiçkimse karşı çıkamaz arkadaşım bunu unutmayın

gecemavisi 77 hemşerin olarak belediye fen işlerine ve ayrıca bş.bld.bşk sayın Av.Mehmet öz hakiye özel cevaplı yazılı dilekce ver gerisine karışma..haledilir...mez se... biz hallederiz..

Kesinlikle belediyede ısrarcı olun. Yazılı olarak dilekçe verin. Red yanıtı gelirse bi daha, bi daha... Bi rampa da yapmayacaklarsa kendilerini belediye binasına kilitlesinler! :)

Başkanla bizzat görüşün, olmadı yardımcısıyla, belediyede etkili, yetkili kim varsa. Yapmazlarsa bir şey kaybetmezsiniz. Dilekçe de verin tabii ki...

kardeşim böyle durumlarda bütçen el veriyorsa kendin yaptır aynı sorun bizde de oldu komşular hık mık etti bi gece babam tutmuş iki adam gece yapıvermişler merdiven kısmı biraz küçük kalmış ama olsun;) kimsenin çıtı çıkmadı şimdilerde benden çok apartman halkı kullanıyor rampayı:eek:

Ev kendine aitse kaçak rampa yap gitsin hiç ugraşma belediye felanla

İyi günler kardeşim..Ben zaman zaman erişilebilir istanbul toplantılarına katılmaktayım. bugünkü toplantının misafir konuğu devlet hava meydanları işletmesi yetkilileri idi ancak ben katılamadım rahatsız olduğum için. bundan önceki toplantılara hep istanbuldaki ilçe belediyelerinin yetkilileri katılmışlar ve sakatlarla ilgili yapmış oldukları olumlu icraatlarını öve öve anlatmışlardır. bu övündükleri icraatlardan bir tanesi de sakat arkadaşların evlerine rampa yapmaları hususudur. dediklerine göre ihtiyacı olan arkadaşlar belediyeye müracaat ediyorlar, belediye yetkilileri geliyor apartmanı ve yolu inceliyor ve rampa yapımına uygun bir ortam bulunduğu takdirde her hangi bir ücret almaksızın ilgili arkadaşımızın apartmanının kapısına bu rampayı yapıyor ve yapılması gereken başka bir şey daha varsa onu da bu arada hallediyorlar. bu nedenle kesinlikle belediyeye müracaat edin, müracaatınızın ekine de gerekli belge ve resimleri koyun ve bu konuda ısrarcı olun.
saygılar

beledıye de imar iskan birimine başvur bizzat kendin git görüş ve dilekce ver ben telefon ettım geldıler baktılar bana ne dedıler bılıyormusun ıstersen senın ıcın bu bınayı yıkıp yenıden yaparız dedıler.

Üst Alt