Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Apartman sakinlerinin onayı olmadan akülü saldalyem için oda açabilir miyim?

efe can

Üye
Konular
94
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar taşınacağım daireye dışardan ikinci bir kapı açmak istiyorum kapı açacağım odaya akülü sandalyemi koymak için ancak bu duruma diğer apartman sakinlerinin pek sıcak bakacağını sanmıyorum bu konuda neler yapabilirim haklarım ve yolları nelerdir?

bu konuda pek bir hakkınız yok diye biliyorum toplu yaşam alanlarında bir başkalarını rahatsız edecek şeylerde o alanda söz hakkı sahip kişiler ile anlaşma sağlayarak işe başlamak daha olumlu olur apartman sakinlerine durumu güzel bir dil ile anlatın başka çarenizin olmadığını durumun ortada olduğunu sizlerinde gördğ gibi hayatımı idame ettirebilmem için bu sandalye nin sizin ayağınız olduğunu ve buna çok ihtiyacınızolduğunuzu falan anlatın sonuçta insanlar anlayacaklarını dşüyorum allah yardımcınız olsun umarım zorluk çıkartmazlar

kardes tasınıcagın daırenın yonetıcılerı vardır onlarla konus bu konuyu buradan net cvp almazsın senın derdının caresı yonetıcılerde tasınmadan evel sıte sakınlerının fıkrını alırsınız onay aldıkdan sonra neden ızın vermesınler

Üst Alt