Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Apartmanda asansörün önüne motosiklet park ediliyor!?

muratoncebe0

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
3
Merhabalar sevgili site sakinleri
Size bir konu acmak istedim benim yasadigim apartmanda 5e yakin motor asansör girişinde giriş katta park ediliyor en son yan yanaa motor parketmisler asansöre girip cikarken çok zorlaniyorum birgün motor üstüme devrilecek artik her geçen gün yeni bir konusum motor aliyor. Yönetici asla bir önlem almiyor söylediğimde motor sahiplerine söyle onlara söylesen yoneticiye söyle velhasıl oynafiyolar sizce bu konuyu nereye şikayet edebilirim?

Müstakil bahçeli eve taşın site ya da apartman dairesinde maalesef bu sorunlar hep yaşanır. Kimseye derdini anlatamaz ve komşuların ile papaz olursun.
Diğer seçenek giriş kat bir daire kirala ve evin girişini balkon ya da mutfak olarak kullan daha rahat edersiniz.

@Reborn, teşekür ederim ama maddi durumumuz buna el vermez hem neden bu neden yüzünden koskoca evimi tasiyimki bunlar bizim en doğal hakkimiz engelliyiz diye apartmanda yasayamayizmi?

Kıymetli kardeşim, insanın olduğu her yerde maalesef anlayışsızlık da söz konusu. Hiç kimse bir diğerinin derdinden kolay kolay anlamıyor. Bundan kaçış yok maalesef. Ya imkanlar el veriyorsa müstakil bir yere çıkacaksın ya da durumunu diğer sakinlere güzellikle izah etmeye çalışacaksın.

Apartmanda whatsapp, telegram, bip grubunuz varsa oraya yazıver derdini. Ama ortada hakikaten bir dert varsa tabii ki. Çünkü bazı arkadaşlar sıkıntısız bir şekilde aşılacak problemleri maalesef abartıyorlar, pireyi deve yapıyorlar. Böyle bir grubunuz yoksa asansöre iki satır bir yazı yapıştır “yöneticiye söyledim derdimi ancak ilgilenmedi, sizlere söylememi istedi” şeklinde de bir dip not yaz ki yönetici utansın. Bu yazıda güzelce derdini ve sıkıntını dile getir.

Her şey insanda bitiyor. İnsan güzel olursa hayat da güzel oluyor, ama tam tersi olursa ne yapsan boş be kardeşim.

Allah yardımcın olsun.

@muratoncebe0,
Valla ben komşularım ile papaz oldum. Üst katta bir çirkef kadın var ve beni deli ediyor. Gece 24:00 sonra çamaşır makinesini çalıştırır ya da evi elektrikli süpürge ile süpermeye başlar. Bekâr evli olsa kocası ile muhatap olacaktım. Bir gece tepemde topuklu ayakkabı ile geziniyor sanırsın evde at geziyor. Sıcak hava şortumu giyip yukarı çıktım açtım ağzımı...

Ertesi gece yine aynı kadın değişmiyor. Evi bu yaz sonu satacağım. Müstakil bahçeli ev bulursam komşu falan sorunu yaşamam aşure ayı kimse bana aşure getirmedi. Komşuluk falan bitmiş ama geçen bu kadın asansörde kaldı ve ben kurtardım ağlamaktan içi dışına çıkmış 2 saat asansörde kalınca korkmuş eli ayağı titriyordu.

@alifatih1958,
WhatsApp grubuna ya da yöneticiye yazsa bile bir şey değişmez. Bunlar insanlıktan anlamaz hocam herkes bencil olmuş. Ev alma komşu al diye boşuna dememişler.

yönetici sorumluluk almıyorsa aidat ödemem

Üst Alt