Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Apartmandaki 10 basamak için engelli rampası nereden alabilirim?

Fatih Kara

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben kas erimesi hastasıyım 32 yaşındayım kısmet olursa Wollex mister Trl alıcaz. Yanlız benim sorunum apartmanda oturuyorum asansör var ama küçük sığmıyor normal sandalye bile sığmıyor o derece.

10-12 Basamak merdiven var üstelik kiracıyım portatif rampa olması şart kesinlikle alternatif yok,kafama takılan soru bu duruma uygun rampa satın alıcam öneriniz var mı yapılabilirmi internet yoluyla halledebileceğim bir öneri olursa sevinirim.

Fatih Kara

12 basamak, rampa ile aşılması mümkün olmayan bir dikliktir. 6 metreden kısa rampaya keçi bile tırmanırken küfreder :)

Merhaba.ben 2 yıl önce 7 basamak için 3 metre rampa aldım ama çıkması imkansız.kurması zahmetli biraz.internetten almıştım.sana firmayı yazıyorum bir sor konuş onlar seni yönlendiriyorlar zaten.3 metre benim isteğimdi onlar daha uzun olması gerektiğini söylemişlerdi.ama biz şimdi rampayı tekerlekli sandalyeyi arabanın bagaşına koymak için kullanıyoruz.araba fiat doblodur taksi değildir :) evim giriş kat olduğundan balkona sanayide bir asansör yaptırdık çokta güzel ve kullanışlı oldu sorunsuz inip çıkıyorum.ucuzada maal oldu.bu arada 2 yıl önce rampayı 1,250 tl ye almıştım.asansörüde geçen yıl 4,000 tl ye yaptırdık.fuarda bana 15,000 euro dediler dudaklarım uçukladı :) sana almış olduğum rampanın linkini atıyorum.sitede başka rapmalarda var.inşallah işin hallolur.geçmiş olsun iyi günler...

Engelli Rampası

Ben sabit bir asansör sistemi yaptırdım 20.000tl ye ama ev kira olunca size yaramaz bu sistem. Bizimde girişte 1.5metre yükseklikte merdiven vardı. Demirci ustaya rampa yaptırdım baklava sacdan. Ama arkadaşların dediği gibi dik oldu çok zorlandım. Asansör çok rahat oldu. Katlanan bir sistem olduğundan yerde kaplamıyor.

O zaman yandık desenize başka bir alternatif malesef yok,rampa olmazsa dışarıya çıkamıcam demektir bu..Ev değiştiremem imkansız benim haricimde 2 kız kardeşimde kas erimesi durumunda..rampa için üreticinin biriyle irtibata geçmiştim o da yüksek olur demişti ama bilemiyorum..Teşekkürler cevaplar için.

Ayrıca önümdeki engel bu.. 9 basamak
143c1d533bf2fe68ef7a8d9a0fb91768.png

174a9c483cfaf330379d168f02d7be10.png

4e5ddd970dbf7512b95485f63119e81b.jpg

Fatih merdiven genişliğiniz ne kadardır bilmiyorum ama sana bir link yolluyorum.basamaklara kurulan bir asansör sistemi var.internette merdiven asansörleri diye yazdığında çıkıyor zaten.sanki bu sistem sizin işinizi görür gibi ama merdiven genişliği önemli.bunlarada bir bakmanı tavsiye ederim belkide bakmışsındır bunlara.ben yinede linki aşağıya koyuyorum.acil şifalar...

YATAY PLATFORM ASANSÖRLERİ - Nur Asansör

Üst Alt