Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Apartmandakiler asansörü iptal ettirmek istiyor. Ne yapabilirim?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
ben koah hastasıyım.oturduğum daire kendime ait.binadaki daire sahipleri belediyeye başvurup asansörü iptal etmek istiyorlar.benimde iki kat merdiven çıkmam mümkün değil.bu konuda ne yapmam lazım.belediyeyi aradım çoğunluk ne dese odur diyor.böyle bir şey olabilirmi.bu konuda ne yapmam lazım,bilgisi olan bana yardımcı olamasını bekliyorum

cek silahi hepsini bacaklarından vur cogunluk o zaman asansöre muhtac olur iptal etme sanslarıda olmaz :)
2 ay yatar cıkarsın ama asansöz hep olur

isi nefsi mudafaya dökersen belkide hiç yatmazsın .??

Yav sonuçta ev kendinin ve bu asansöre ihtiyacın var kimse bu kadar gaddar olamaz. Ola ki belediyeye müracat ederlerse sende iptal edilmemesi için belediyeye müracat et evet belki çoğunluk ne derse o oluyor ama bir engelli olarak bizim de bazı haklarımız var ve öncelikle sende hakkını öyle ararsın.

ey güzel Allahım sen bu insanlara vicdan ver yarabbim yok yok vazgeçtim sen bunlara engel ver yarabbimmmmm.
neye dayanarak iptal ediyorlar?bina inşaasına uymama ruhsatsız olmama vs.gibi şeyler mi var ve gerekçelerini yazılı olarak isteyin.hukuki yollara başvurmanız gerekebilir ama mümkün mertebe açık bir şekilde yazılı olarak gerekçeyi alın ellerinden.

Üst Alt