Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba alabilmek için en az % kaç raporumuz olmalı?

Ahmet3131

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba kolay gelsin araç alımında raporun yüzde kaç olması lazım

Araç alımında raporun yüzde kaç olması gerekir

Araç alabilmek için ya Ortopedik engelli olacak yada %90 üzeri engelli raporu olacak araç almak için engelin ortopedik engel varsa eğer maliye kabul ederse %10 bile olsa alabilirsiniz

Şimdi söyle izah edeyim benim annem yaşlı kendi hayatını tek basına idame ettiremiyor hastalık olarak kalp var kulaklar duymuyor gözleri iyi görmüyor tansiyon var hastahaneye engelli raporu icin başvuru yapsak sizce yüzde kaç verirler ÖTV indirimi için illa %90 rapor olması gerekiyor mu aracı kendisi kullanamaz yardımcı olursanız sevinirim

Evde bakım ve ÖTV indirimi

Slm arkadaşlar bugun kayınvalidemin adına %97 engelli raporu aldım Toyota coralla Honda civic yada Dacia duster almayı düşünüyorum 3.derece yakını olarak araç alabiliyor muyum?
2.si ise evde bakım icin şartlar nelerdir nereye başvuru yapmamız gerekiyor yardımcı olur musunuz.

Aracı kendi adınıza değil kayınvalideniz adına alabiliyorsunuz. Sizin kullanmanızda bir sakınca olmaz sanırım. Evde bakım aylığı için bağlı olduğunuz sosyal hizmetlere başvurmanız gerekir.

Üst Alt