Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba aldığım için 2022 maaşım kesildi!

Angelgold

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Engelli Maaşımı kestiler sebep araba alındı diye
bizlere araba alma hakkı veren devlet şimdide lüks olduğu için kesiyor adaletmi bu ?

ne yazık ki kesiyorlar. bende bu yüzden cesaret edemiyorum. ulaşımımızı kolay sağlamak için gerekli bir aracı bize çok görüyorlar.

Sıfır araç alındığında kesiliyor İkinci ellerde modeli çok yüksek değilse kesilmiyor.

ne zamandan beridir kesiyolar ki bunu?? benim bildiğim kesilmiyor. zaten ihtiyaçtan dolayı alınıyor. ?

Bimere yazdım ama cevap veren olmadı

leomemo;
artık ihtiyaçta lüks oluyormuş ne yazıkki herşeyden mahrum bırakılıyoruz eskisi gibi

mutineer901;
Demekki ikinci el arabalar bize layık olan :(

2022 aylığıyla bakım ücreti farlımı. benim bildiğim tanıdığım insanlar var. hem arabası var hem ayda1000tl maaşı var hemde bakım ücreti alıyorlar o nasıl oluyor ki

sarı kanarya 72;

3ayda 1 1250tl alınıyor her ay değil yanlış duymuşssun ve yeni yasada artık araba almak bizler için lükse kaçıyormuş devlet öyle bir sınırlıma gelmiş önce vriyolar şimdide tektek alıyorlar

Arkadaşlar 2022 maaşıyla, Evde bakım parası farklı şeyler, 2022 maaşını engelli birey kendisi alıyor, Oysa evde bakım parasını engelliye bakan almakta, bu mantığa dayanarak soruyorum!

Vergi indirimli engelli aracı alan kişinin 2022 maaşını kesiyorlar.
Kendisi emekli olup kendisine bakıp evde bakım parasını alılan engelli kişi engelli aracı alırsa evde bakım parası alan kişinin maaşının kesilmemesi lazım, Konu hakkında sağlam/sağlıklı bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyoruz. Saygılarımla

Üst Alt