Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba alırken ehliyet raporunu da mı vermemiz gerek!?

m044010

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba,

yeni araç alacağım bayi rapor haricinde ehliyet için almış olduğum raporuda istiyor,

daha önce 3 tane araç aldım onların hepsinde 2005 yılında almış olduğum raporu kullandım, raporda zaten yazıyor %60 engelli ve tertibatlı araç kullanabilir diye,

ikinci bir rapor olarak ehliyet alırken almış olduğum raporu vermeye gerek var mı? sizden de böyle bir evrak istediler mi?

m044010

Merhaba,

Yeni ehliyet çıkardım için bende istenmedi. Zaten ehliyette kodlar yazıyor.

Ama siz h sınıf(eski) ehliyetinizi kullanıyorsanız istenmiş olabilir?

evet eski ehliyet var bende,

yenilemek için ne gerekiyor peki, tekrar rapor vs almak lazım mı? yoksa direk gidip trafikten yenisini mi alıyoruz

Tekrar merhaba,

Yeni ehliyet ile ilgili çok fazla konu başlığı var. Kısa bir arama ile yığınla bilgi bulabilirsiniz. Sadece şunu söyleyebilirim, yeni ehliyeti bugün başvurdum yarın alırım gibi düşünmeyin. Önce ehliyet sağlık raporunu halletmeniz gerekiyor ki, ilçe sağlık kurulları en son, ayda 1 toplanıyordu. Yani aile hekimi, hastane ve sağlık kurulu süreci min. 1 ayı bulabiliyor. Sonrasında ehliyet randevu süreci var.

Genel kanı tüm işlemlerin ortalama 1-2 ay civarı sürdüğüdür.

Sevgiler,

yaw önce sınır sonra bu zırvalık, vermiyoruz kardeşim size araba deyin olsun gitsin, H sınıf ehliyet var, araştırma hastanesinden alınmış rapor var halen daha ne istiyorsun anlamış değilim,

lazım değil bunların yapacağı iyilikde indirimde, alsın kendileri kullansın mersedecleri gmc leri

Üst Alt