Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba alırsak evde bakım aylığımız kesilir mi?

gayri_ciddiyet

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkeze merhaba .. Evde bakım parası almak üzereyiz evraklarımızı tamamlayıp verdik.hesap açtırın dediler..açtırdık ve beklemeye geçtik.kardeşim %90 raporludur. bakıcısı benim...
Yasal Vasisi olan annem önceden yeni bir evlilik yaptıgı için ayrı bir yerde ikamet ediyor. Dolayısı ile gelir ortalamasına dahil değil.. Zaten bu durumda evde bakım parası bağlamak için sorun da çıkarmadılar..
Şimdi sormak istediğim annem özürlü indiriminden faydalanarak 0 km bir araç alırsa bizim maaşımız tehlikeye girer mi.. Bizim açımızdan bir sorun olur mu (( YASAL VASİ ANNEM BAKICI BEN ))) şimdiden teşekkür ederim yardımlarımız için

Otomobil alınmasının evde bakım hizmetinden yararlanmayla hiç bir ilgisi yok. Evde bakım hizmetinin kesilmesi için bir gelir artışı söz konusu olmalı.

yani annemin kardeşim üzerinden bir araba sahibi olması maaşımızı etkilemeyecek öyle mi sayın yönetmenim..ben de keserler diye aldırtmıyordum bu zamana kadar..ozaman bırakayım alsın he

Dediğim gibi, önemli olan şey gelir artışıdır. O yoksa hizmetin sonlandırılması için de bir neden yok demektir.
Yalnız, şu ayrıntıyı da söylemeden geçmeyeyim: Eğer alınacak araç lüks sınıfında ise, ve sosyal hizmetler beyan edilen gelirle görünün yaşam koşulları arasında önemli bir fark olduğuna kanaat getirirse, o zaman hizmetin sonlanmasını sağlayabilir. Yani "aylık gelirimiz 348'in altında" deyip, kapıda bi Mercedes olmamalı...

Üst Alt