Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba alırsam 2022 maaşım kesilir mi?

raif

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2022 yasadan yararlanan biri %90 yeni rapor alarak araba alırsa 2022 maaşı kesilir mi?

Bilgileriniz için teşekkürler...,

Arabanın vergi indirimli halinin 120'de 1'i gelir olarak dahil edilir. Diğer gelirler varsa bunların toplamı kişi sayısına bölündüğünde gelir seviyesini aşıyorsa kesilir. Araç aldığınız zaman kuruma bildirmek zorundasınız.

hayret ya bizim bisikletimiz yok 2022 alamıyoruz millet 2022 alıyor araba ev alıyor nasıl iş anlamadım

Maaş kesilmesi

2022 yasadan yararlanan biri %90 yeni rapor alarak araba alırsa 2022 maaşı kesilir mi?

Cevap yazılmış yukarıda.

2022 maaşı kesilmesi.

araba alacak kadar paran varsa 2022 maasına ihtiyancın yoktur dostum yani kesilir hertürlü

2022 maaş kesilmesi

%90 rapor aldım. Daha önce 2022 maaş bağlanmış hala alıyorum. %90 raporla araç alırsam 2022 maaşım kesilir mi?
Yardımcı olursanız memnun olurum..

alacağın aracın motor gücü fiyatı bunlar göz önüne alınır öncelikle tüm herkez bence şunu kafasına sokmalı burası türkiye ahmete işleyen kanunun mehmete işlemeyebiliyor örnekleride etrafımızda çok bir çoğumuzun yani diyeceğim o ki tamam buradan birbirimizle bilgilerimizi elimizden geldiğince paylaşıyor paylaşmaya ççalışıyoruz buradan alınan bilgiyle %100 doğru bilgi diyerek hareket etmeden önce bu konu veya herhangi bir konu neyse artık ilgili kuruma dilekçe ile bizzat yazılı müracaat edip e tarafınıza yazılı olarak cevap isteyin neden yazılı dedim ya burası türkiye bir memur ak derken diyer bir memur kara diyebiliyor o yüzden size yazılı olarak verilen cevap sizde bir savunma görevi görür olumlu bir cevap almanız ve daha sonradan bir sorun çıkması halinde hem işleriniz hızlı ilerler hemde kesin sonuç alırsınız evet arkadaşlar gerisi size kalmış

:confused:

Son düzenleme:
marji

valla doru sölüyorsun haksız kazanc bana göre neden dersen cümleye bak araba alırsam 2022 maaşim kesilirmi durumu iyi demek arkadaşın okadarki araba alcam diyor birde gelde maaşi kestirtme sonra diyor engellilerin maaşini devlet neden kesiyor işte sebebleri bunlar durumu iyi olupta alan cok kişi var maaş yazık

raif

hanede kaç kişisiniz? hanedeki herkesin aylık geliri ne kadar?
evde bakım aylığı alıyor musunuz?
hane toplam aylık gelirinizi yaz, ona göre net cevap vereyim. kaç liralık araç alacagını da yaz tabi.

2022 aylığı alınan bir hanede kişi başına düşen aylık gelir 303,48 TL'yi geçemeyeceğinden araç almak baya imkansız. hanede kişi başına düşen aylık gelir 303,48 TL'yi geçiyorsa zaten araç almasan da 2022 aylıgı kesilir. eger sınırı geçmiyorsan bu gelirle zaten araç alman zor.

Üst Alt