Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstüme zaten bitane ötvden yararlanılarak alınmış araç var ben şimdi kendim için yeni bir araba alıcam 2. el 35 bin liraya kadar bütcem var .. hatasız kazasız boyasız sorunsuz bi araba istiyorum arabayı sonradan aparat takarak kullanıcam.
Sinyor54
Öncelik ile Allah yardımcın olsun geçenlerde dod un sitesinde 35 ile 40 binlerde yeni i20 ler görmüştüm bir bak derim yarise golf4 e bak derim.
Arkadasim ikinci el alacaksan alman al bmw veya mercedes dusun temizini bulursan kacirma bende bmw var ama manuel birde otamatik ikinci el alacaksan şanziman olayina dikkat et mazda lantis vardi daha once bende sanzimanda problem yasadim dunyam karardi parca bulamadim usta sikintisi vs vs ikinci el otomatik dikkatli ol hatta sifir alana kadar otomatikten uzaktur yada butceni arttirabilirsen 0km bak yada manuel bak surebilirsen
malesef oran 50 ye düşmüş ve vergi dairesinden olur bile dense bir iki aya kesin vergiyi geri isterler çünkü bir kaç arkadaşın vergi dairesinden bu tür vergiyi geri alma olayları olmuş sonuç olarak son alınan rapor geçerli olacağı için ve sistemdede o olacağı için imkansız gibi.