Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba almak istiyorum ve kafamdaki sorular..?

abisi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tedaviye ve arada gezmeye gitmek için araba almayı düşünüyor ailem.

Ama maddiyat ve imkanlar konusunda kafam karışık.

Opel Corsa almak istediler ve bayiiye gittiler. Yarı otomatik ve kendi yönlendirdikleri bir yerden aparatı taktırmamla aşağı yukarı 27-28 bin liraya maloluyor.

İnternette araştırma yaparken şu siteye denk geldim; zgr Bedenler - Online Sat Maazas, Ara Sistemleri, Ara Kullanm Sistemleri, Gaz Fren Sistemleri, Kivi, Gaz emberi ve Fren Kolu

Firma kendi ismini güzel bulmuş ("özgür bedenler")ama aparat konusunda fiyatı da oldukça iyi! Hayatımızı belki de çok daha fazla kolaylaştıracak bu aparatın bu kadar pahalı olması anlaşılır gibi değil.

İnternette öğrenebildiğim kadarıyla aparat fiyatları çok değişken... Benim sorduğum yer Bin Lira demişti ama forumlarda 300 tl'ye kadar "fran ve gaz aparatı" taktıranları gördüm.

Bir de yurt dışından aparatıyla beraber özel olarak getirmek mümkünmüş herhalde... Mesela Opel markası bana özel olarak getirir mi Corsa modelinden. Bunun için nasıl iletişime geçebilirim firmalarla...

Ya da ortalama 25 bin tl'ye aparatı ile yurt dışından getirebileceğim ya da yurt içinden satın alabileceğim bir öneriniz var mı?

Son olarak şu özgür bedenler firmasının "gaz ve fren aparatı" için daha uygun fiyatlarda nasıl satınalabilirim...

Özellikle Bülent Abi'den yorum bekliyorum..

Arkadaşım istanbulda herkesin tanıdığı bildiği Halis sayar var ortalama 1500 ile 2000 lira arası fiyat çıkartır proje vs. dahil ben kendisi ile nekadarda kavga etmiş olsamda herhalde ondan uygun yapanı yok gibi zaten istanbulda hemen her oto firması onla anlaşmış durumda .....

kardeş 0 araç alacaksan sen hiç bir şeyini yaptırma uğraşmaktan bunalırsın.. kolay değil bürokrasi ile uğraşması çok zor. sen anahtar teslimi al nasıl aparat istiyorsan bayiye göster onlar halletsin. ben o şekilde yaptım.

ve opel corsa o fiyata çok derim. Ben honda jazz aldım 6 ileri vites ister otomatik ister manuel kullanm istersen her ikisinide aynı anda kullan. 27 bin liraya almıştım ama 2011 fiyatı suanla arasında çok fark yok. veya baska markalara da bakmanı öneririm. bir bayiye bağlı kalma

vuralh,
Maalesef engelli araç tertibatlarıyla uğraşan bir tek bayiye dahi rastlamadım. Hepsi de "tertibatla ilgilenmiyoruz, tertibatçınızla siz anlaşıyorsunuz" diyorlar.
Sen nerede hangi bayiye başvurdun? Nasıl bir tertibat takıldı, senin tercih ettiğin bir tertibat mıydı? Engelin nedir?

Karadeniz Ereğli de HONDA Jazz aldım Omurilik felci benimki soldan kol tertibat yaptırdım. Burada hangi bayii ye gitsen farketmiyor hepsi kendisi yapıyor ve yaptırıyor. İmkanın varsa buradaki bayiilerle konuşabilirsin.

Üst Alt