Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba bayisine raporun onaylı 2 örneğini vermek zorunda mıyız?

cemil777

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ötvsiz araba alıcam da . bayii 2 tane onaylı örneğini getir dedi. aslını versek olmaz mı ? bir de rapor anneanemin üstüne olucak. 82 yaşında . bayii eve gelip satışı gerçekleşitrebilir mi yasal olarak ? çok hasta yormayım diyorum. aklı sağlığı yerinde.

Raporun aslı verilirmi hic noterden aslı gibidir onaylatıp vereceksiniz bayiye gitmesine gerek yok bi vekelet alıp işlemleri siz halledin ben annemden vekalet alıp bütün işlemleri ben yaptım

O rapor size heryerde lazım olur sosyal hizmetler hariç bütün kurumlar sizden aslı gibidir ister söylediğim kurum haricinde hiçbiyere aslını vermeyin

korhan bey

ben hep aslını verdim elimde kalmadı aslını istediler hep kalmadı aslı

Raporun aslı hasteneden birtane cıkar siz fotokobisini 5 10 tane cekersizin onlar aslı gibidir diye kaşe vururlar sosyal hizmetler haric öteki kurumlar aslı gibidir raporu isterler ama arac bayileri iki tane noterden aslı gibidir ister

Ben hiç bir zaman hiç bir kuruma (araç alımında da dahil) orijinal rapor vermedim. Hep noter onaylı nüsha verdim.

Üst Alt