ARkadaşlar 2012 eylül ayında yolda yürürken araba çarptı bana duvara sıkıştırmıştı. Bana çarpan 12-13 yaşlarında bir çocuktu ve yanında dedeside vardı aracı kullandırıyor sözde öğretiyor. Suç oranı olarak %75 karşı taraf suçlu bulundu. Benim geçirdiğim rahatsızlıklar ise bacağım 2 yerden kırıldı açık kırık, kalça kemiğinde kırık vardı, yüzümde elmacık kemiği çene kemiklerinde de kırık ayrıyeten önden 4 adet de dişim kırılmıştı. 2 tane ameliyat geçirdim yüzümde ve nacağımda platinler mevcut. 70 gün hiç kalkmadan yattım kalça kırığından ötürü toparlama sürecim yaklaşık altı ayı buldu yani 6 ay sonra yürüyüşüm düzeldi. Şu an kalıcı bir durum yok bacağımdaki büyük yara izleri ve yüzümde ve elimdeki küçük izler dışında. Doktor futbolu basketbolu bu tür spotları unutmamı söylemişti dişlerime tel takıldı tedavi hala devam ediyor an itibariyle sadece diş içim ki tedavi daha sonlanmadı 3.000 lira masraf yaptım ve diş masrafını sigorta vs karşılamıyor. Kaza sırasında çalışmıyordum üniversite mezunuyum ve o dönemde genel sağlık sigortasını kendim yatırıyordum. gözle görülen masraf 10000 civarı olmuştur daha fazladır fakat sözü uzatmak istemiyorum karşı tarafa maddi manevi tazminat davası açtım(sigorta şirketi dahil) dava bugun sonuçlandı ve 7500 gibi komik bir rakam takdir etmiş hakim açtığımız dava 20000 tl idi ki avukt olarak yanlış bir tercih yaptık onu kabul ediyorum miktarı az açmıştı fakat sorum şu bu tazminat miktarına göre ben acı çekmek için üste para vermiş gibi bişey oldum sorum ise biyerlerde yanlış mı yaptık avukatın kötülüğünden midir bu olay yoksa kanun bu kadar aciz mi kalıyor sadece benim iş kaybım 15-20000 olmalıyken manevi yaşadığım darbe ve maddi masraflarımı katmıyorum 7500 tl komik değil mi bir yerde yanlış mı yaptım görüşünüz nedir zira adalet buysa o parayıda almayı düşünmüyorum.