Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arabaya sonradan eklenen donanımı söküp kullanabilir miyim?

mmeliye63

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
ötv muafiyetli araç alımı icin engelli heyet raporumu aldim. ehliyet icin de komisyona girdim. komisyonda ehliyetime
otomatik vites
vites topuzu
sağ sinyaller sola diye kodlar eklenmiş.
simdi ben alacağım araçta bunları söktürüp kullanabiliyorum. bunun icin sıkıntı yaşar miyim ?

Polis cevirmesinde kodlara dikkat edip bu konularda bilgiliyse sıkıntı yaşar araci bağlar. Bi trafik kazasindada kaskoda problem yasayabilirsiniz. He bu arada benim aracimdada ayni tertibatlar vardi, bende hepsini söktürdüm öyle kullanıyorum.

Hangi il ve hastaneden rapor aldiniz siz? Bende ehliyetimi yenilemek icin başvuracağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

samsun ili Gazi Devlet hastanesi

ehliyet kaç yıl geçerli güncellemek mi gerekiyor

raporumda özel tertibatlı araç kullanabilir diyor. ehliyetimde de yazmis olduğum kodlar. bu durumda ötv muafiyeti alabilmiş miyim? vergi dairesine mi soracagim

Komisyona sevki uygundur yazdıklar verdiler. İstanbulda komisyon nerede ? Kodlari komisyon verecekmiş hastane vermiyormuş ? Zeytinburnunda dedi doktor ama yerini bilmiyor kimse ? Kod yazdırmak icin nerede bu komisyon ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt