Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alalı 5 yıl oldu, ikinci bir araç almak istiyorum!?

GUREL5255

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Selamlar. Kafama takılan bir soru var sizlerden bilgi almak istedim.Sürekli %90 raporla (kendim) aldığım aracın 5 yılı doldu yeni araç almak istiyorum. Gerekli belgeler nelerdir bilgisi olan varsa memnun olurum.

Elinizdeki aracı kim kullanıyor? Ayrıca ikinci aracınızı kim kullanacak? Yasal olarak ikinciyi almanızda bir engel yok ancak aracınızı sürekli olarak başkasının kullanımına tahsis ederseniz ve maliye bunu tespit ederse ötv yi ceza ve faziyle geri ödemek zorunda kalırsınız.

Yorumunuz icin tesekkur ederim.Esim ve kendim kullaniyorum. Kimseye de vermiyorum. Normalde de emanet arac vermeyen birisi oldugum icin aracimi kinseye kullandirmiyorum. Ancak benim sorum arac alabilir miyim degil 2. defa alacagim arac icin tekrar belge istiyorlar mi. Ilk aldigimda rapor aslini verdim.Elimde de rapor asli yok . Tekrar ayni raporu isterler mi veya baska bir evrak istiyorlar mi diye merak ettim

GUREL5255
Tabi ki rapor ibraz etmek zorundasınız.
Bir defa almış olmak, daha sonraki alımlar için hiç bir evraktan muafiyet hakkı sağlamaz.

Tesekkur ederim Ufukalp bey. Rapor surekli oldugu ve de ilk alimda asil evragi teslim ettigimden sistemde kayitlidir diye dusunmustum.Yine de belki evrak gereklidir diye sizlere sordum iyi ki de sormusum.O zaman rapor aldigim hastaneden talep etmem gerekiyor.

Üst Alt