2022 maaşı
Selamünaleyküm arkadaşlar,bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa acil cevaplarsa çok sevinirim,yaklaşık 8 yıldır engelli maaşı alıyordum(%90)2 ay önce ÖTV muaf araç almamizdan dolayı maaşımı kestiler,hemen sonrasında vakfa gittim sebebinin yüksek model araç olldugunu söylediler,vakıflar yönetmeliğinde muhtaclik aylığının 170 katını geçmesi durumunda maaşının kesileceğini söylediler araç faturada ÖTV muaf fiyatı 137000 TL ama vakıf sisteme 200 bin TL olarak girmiş niye öyle yazdılar bende anlamadım,2022 ocakta tekrar başvur u yaptım Şubat'ta benden tekrar raporu mu getirmemi istediler herşey yeniden başlıyor,sonuç ne olacak bilmiyorum bilgisi,fikri olan varsa sevinirim,evde bakım maaşı alıyoruz başka herhangi bir gelirde yok,arabayida aile bireyleri ile ortak aldık evde beş kişiyiz evde aile bireylerine ait,eyer tekrar baglanmassa aracın ÖTV sini ödeyip satarsak sonuç ne olur,birde sistemde 200 bin olarak geçen aracın fiyatı bu sene için aynımı kalır yoksa yükselir mi, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler