Ben de şu an 110 bin liralık aracı ötv siz 73 bine aldım. Bugün konuyla alakalı iki aylık geç bildirim var fakat ben aracı almadan önce alacagımı söz ile haber verdim araç alımından sonra ise sosyal hizmetlere araç alımıyla alakalı gidip bildirmek gerekiyordu telefonla yine alındıgını söyledik ama herhangi bir yakınım iş hayatı yüzünden gidemedi bugun zor da olsa gittik anlattık durumu bana söylenen şey 73 bin liralık aracın lüks oldugu daha ucuzu da var ve bu araç üzerinden 120 de 1 rayiş bedeli olarak gelire tabi tutulacakmış böyle bir şey varmı?
İkinci sorum ise ötv siz en dandik araç 55-60 bin lira ki benim işime yarayan araç 150 bin liralık bir araç bunu almam benim için daha iyiydi taşıma engel konforu açısından bunu söyledim kendilerine eskiden iş hayatımdan dolayı bir birikim var bakım ücretini almadan daha önceden birikimimden dolayı aldıgımı söyledim gerekirse banka dekontlarıyla kanıtlarım..
Araç almamın kesebileceğini söyledi yetkili kişi itirazımı ne yönde yapabilirim?
İkinci sorum ise ötv siz en dandik araç 55-60 bin lira ki benim işime yarayan araç 150 bin liralık bir araç bunu almam benim için daha iyiydi taşıma engel konforu açısından bunu söyledim kendilerine eskiden iş hayatımdan dolayı bir birikim var bakım ücretini almadan daha önceden birikimimden dolayı aldıgımı söyledim gerekirse banka dekontlarıyla kanıtlarım..
Araç almamın kesebileceğini söyledi yetkili kişi itirazımı ne yönde yapabilirim?