Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç aldığımız için kardeşimin 2022 maaşı kesildi. Ne yapmalıyız?

omerd

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim bir sorum olacaktı size 2022 alan 24 yaşında yüde98 engelli bir kardeşim var 1 sene önce dayım bize kanun geregi otv den yarlandıgımız bir araç aldı dün maaşını çekmeye gittigimizde maaşın yatmadıgını ögrendik hemen mal müdürlügünü aradık yeni çıkan kanundan dolayı araç üstüne göründügünden hem maaşını hemde eski adıyla yeşil kartınında iptal oldugunu söylediler bununla ilgili nasıl bir yol izleyebiliriz evde 3 kişi yaşıyoruz annem bakım parası alıyo 770tl ve babasından aldıgı 190tl bulunuyo yani toplam gelirimiz 960 tl başka bir gelirimiz yok aldıgımız araba fiyatı ise otv si düşülmüş şekliyle 34.500 tl bize yardımcı olursanız seviniriz şimdiden tşk

Arkadaşım bende %97 ağır engelliyim, benim gibi olan bütün arkadaşların maaşları kesiliyor zaten bahane arıyorlar kesmeye bak burdan http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplicationEx.aspx şikayet edin, yani kardeşinin üstüne araç olabilir onun da hakkı araba değil mi? %98 engelli olanlar da kolları sağlamsa araba kullanıyorlar zaten, biz hepimiz propaganda yapmak zorundayız, benim rehabilitasyon merkezinde gariban arkadaşımın nesi varmış da kesmişler maaşını...

Hım benim 3 yıl önce kuzenim araba aldı ve aylıgı kesildi. Bu konuyu takmip edin kesilmesi için kanuna dayalı bir yönü yok gelir getirmiyor

Üst Alt