Iyi gunler arkadaslar size bi sorum olackti benim oglum % 90 zihinsel engelli 2 yildir bakim parasi aliyorduk bu ayligi alirken üzerime düsük degerde bir arac vardi abimindi ama benim üstume kayitliydi 1yil oncede engelli araci aldm 40000 degernde yarisini hanimn altinlarini bozdurarak pesin verdim diger yarisinida kredi cekip almistm ama aldigim tarihte bildirmem gerekiyormus ben bildirmedim taaki gecn hafta heyet gelip bu bilgiyi verene kadarda bilmiyordm evde gelir artisimz yok 5 kisi yiz esim ben ve 3 tanede cocugm hepside kucuk asgari ucret maasliym baska hic bir sekildede ek gelirimiz yok heyet bizden eski arabanin abimin ustune devredilmesini ve maas bodrosunu shcek getirmemi yeni arabaminda bildirilmesini istedi bana 2 gun sure verdi ve ben bunlari teslim ettim simdi sorum su bakim maasim kesilirmi ? kesilirse nasi bir dilekce ile itiraz ede bilirm ?bana yardimci olurmusnz bu konulardan hic bir bilgim yok nasi bi yol izliycem not: eve gelen heyet kesilir yada kesilmez demedi dosyayi ank yolluycaz biz dedi net bir sey soylemedi.