Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alım raporu için hastaneye para ödeyecek miyiz?

recep86

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hocam bu indirimli aracla ilgilu soru sormak isterim!

Daha 9nce bemde rapor indirimli arac icin otv tertibatli arac alir falan die yazmadigindan yenisi gerekiyo bendeki falan demistim bugun den itibaren baslicam isallahda .rapor ucreti odenirmi hastaneye ama bi yazi gordum bakanligin alinmaz die siz nedersinz

recep86

Hastanesine göre değişiyor ama araç alımında çoğu zaman ödeme yapmanız gerekiyor.

Bu koyu tekrar acmak istiyorum 8zninizle.cunki emin olmak gerekiyo.bemde ozurlu saglik raporu var .aciklamalarda sakat isci olur kimlik alir falan 6aziyoda .ama h ehliyeti alir veyahut ozel tertibat arac alir gibi kisimlar degerlendirilmemis sekilde bubla alamam zannedersem yeni bi rapor gerekli ama elimdeki sıkıntiya girmemesi gerekli.bugun aile hekime gittim senin is ozel dedi hastaneye git dedi.aile hekimlik deyilmis kisaca uzatmim h9cam .benim yaomam gereken adim adim islemler neler

Yani diyosunuzki raporu aldigim yere kurula odeme yapilacak!

Birde demin sormak istedigim soru vardiya h9cam sizi meskul etmiyosam tekrar alabilirmiyim rapor alimin detaylar8ni yani adimlar neler

recep86

Manuel vitesli araç kullanmanıza mani olan bedensel bir engeliniz ve buna uygun ehliyetiniz var mı?

Üst Alt