Merhaba,
Engelli ayligi alan annem var.
anneannemin raparu yuzde 97(Diyaliz hastasi ve yürümesinde ortapatik sikinti var) annem vasi raporu aldi.
Dedem yaşiyor anneannem hastaligindan ötürü 5 yidir bizimle dedem memlekette kaliyor.
Babamin 1830tl emekli ayliği var
annem ev hanimi
Kardeşim okuyor-(kyk bursu aliyor 550tl olmasi lazim)
Geliri olmayan anneannem
toplam 4 kişi oturuyor evde.
( ev 2b arazisi uzerine kayitli, tapusu yok belediyede kayitli babamin uzerine gözükuyor)
"Kendim evliyim ve başka bir evim var."
Eve başka bir gelir yok
Babam memlekete git gel için eski olan bir aile araci var onu degiştirmek istiyoruz. Diyalizde ki hasta arkadaşlarimiz dan görduk araç alanlar vardi. bende yardim ederek bir arac almak istiyoruz babama daha guvenli gidip gelsin memlekete.
Şartlarimiz bunlarken araba alirsak engelli ayliği kesilir mi?
Engelli ayligi hangi şartlarda kesiliyor.
sididen herkese tesekkur ederim
Engelli ayligi alan annem var.
anneannemin raparu yuzde 97(Diyaliz hastasi ve yürümesinde ortapatik sikinti var) annem vasi raporu aldi.
Dedem yaşiyor anneannem hastaligindan ötürü 5 yidir bizimle dedem memlekette kaliyor.
Babamin 1830tl emekli ayliği var
annem ev hanimi
Kardeşim okuyor-(kyk bursu aliyor 550tl olmasi lazim)
Geliri olmayan anneannem
toplam 4 kişi oturuyor evde.
( ev 2b arazisi uzerine kayitli, tapusu yok belediyede kayitli babamin uzerine gözükuyor)
"Kendim evliyim ve başka bir evim var."
Eve başka bir gelir yok
Babam memlekete git gel için eski olan bir aile araci var onu degiştirmek istiyoruz. Diyalizde ki hasta arkadaşlarimiz dan görduk araç alanlar vardi. bende yardim ederek bir arac almak istiyoruz babama daha guvenli gidip gelsin memlekete.
Şartlarimiz bunlarken araba alirsak engelli ayliği kesilir mi?
Engelli ayligi hangi şartlarda kesiliyor.
sididen herkese tesekkur ederim