Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımı için özelge talep ettim, aylardır cevap verilmedi!?

cometepe32

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ötv inidirimi için izmirden raporum ankaraya gitti yaklaşık 3-4 ay oldu her aradığımda daha uzun sürer diyorlar özelge olduğu için konu hakkında biligisi olan aydınlatırsa sevinirim..

Özel tertibatlı veya otomatik vitesli araç alımı için Gelir idaresi (GİB) yaptığınız özelge başvurusu 1-3 gün içinde cevap gelmeliydi. Bence yanlış bir şeyler var.

OturanBoğa
Şöyle açıklık getireyim duruma bülent bey %86 oranında ortapedik raporum var , bütün ibareler mevcut raporda amacım otomatik vites özel tertibatsız bir araç almak bunun için 4 ay önce volswogen bayiisinden araç için anlaştık kaporasını verdim 2 gün sonra aradılar bu raporla alamıcağımı söylediler ve vergi dairesine yönlendirdiler izmir vergi dairesine gittim özelge talep formu doldurdum raporum 2 hafta kadar orda kaldı ve sonrasında ankaraya göndermişler yaklaşık 3 buçuk 4 ay ankarada rapor her aradığımda özelgelerin çok uzun sürdüğünü söylüyorlar şaştım kaldım bu duruma bende bu kadar uzun süreceğini tahmin etmezdim H sınıfı ehliyetide yeni prosüdür gereği engelli B ye çevirdim bütün ibareler var sol extremde güç kaybı gerekli kodlar otomatik vites kullanır ibaresi sorun ne anlamış değilim

Benim raporunda gaz giren elden tertibat otomatik vides araç kullanır yazıyor. Araç adımında derece önemli mi. Duyduğuma göre ehliyet alırken kullandığı m rapor yeterliymiş.Dereceye gerek yokmuş. Doğrumu. Alan varsa işlem nasıl yürüyor.

gulse

Ben sıze kendımden ornek vereyım. Ortopedık sakatlıklarda arac alırken derece onemlı deıl. Onemlı olan arac kullanırken o uzvun aracı haraket ettırıcı ozellıgının kaybolması yada işini tam yapamaması.Ehlıyet alırken kullandıgınız rapor maalesef tek basına yeterlı degıl. Yetkılı hastaneden alınmıs sakatlık duurmunuzu acıkca belırten süreklidir ibaresi olan raporda gerekmekde.

Üst Alt