Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımı için rapor aldığımızda rapor düşük çıkarsa emeklilik vb. sorun olur mu?

bertan

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce engelli ehliyeti için il sağlık müdürlüğünde heyete girdim 102,78,35.04 kodları verildi ehliyetime işlendi.şimdi ben ÖTV siz araç alımında bulunmak istiyorum yeni raporumuz düşük çıkarsa engelli haklarımız iptal oluyormu ben memurum ortopedik engelliyim sol kol ve alt ekstremitede kısalık ve haraket kısıtlılıkları var.kısacası rapor oranı düşük çıkarsa haklarımıza bir şey oluyormu bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.

bertan

1 ekim 2008 sonrası memur olmuşsanız zaten emekliliğe temel olacak rapor o gün geldiğinde kurum sevki ile alacağınız rapordur. O tarihten önce aldığınız raporla hükümsüzdür

Onun dışında bir sorun olmaz. Ama somut olarak "şu hakkım zarar görür mü" diye tereddütün varsa, onu özellikle sor lütfen

OturanBoğa abi dpb ye bu konuyla alakali yazdim cevap gelmedi kimse bilmiyormu acaba.memurluk.engelli karti.engelli ehliyeti bunlarin hepsi iptalmi oluyorr rapor dusuk cikarsa

evet iptal olma ihtimali çok yüksek

memurluğa zarar gelmez
ehliyet iptal olmaz
engelli kartı da bence iptal olmaz.

Risk olan şey emekliliktir.

ÖTV indirimi için rapor alacağım. Oran düşük çıkarsa diğer haklarımı kaybeder miyim?

Merhaba arkadaşlar ben ortopedik engelliyim 2015 yılında %47 rapor almıştım. Ötv indirimi için rapor çıkartacağım düşük oran verirlerse eski raporumla olan haklarımı kaybedermiyim? Bilgisi olan varmı

bertan

Her ne amaç için alınmış olursa olsun düşük oranlı rapor sgk'nın kontrol muayenesine çağırması riskini doğurur.

Üst Alt