Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımı için raporumu yenilersem kazanılmış haklarımı kaybeder miyim?

tunah

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
Selam dostlarim bürokrasi engelleri ile yapacagim savas oncesi engin tecrübelerinizden faydalanmak istedim.2010 temmuz ayinda engelli raporumu E olarak aldim alirken arac ile ilgili herhangi bir indiri Gündemimde olmadigi icin Pek konuyu onemsemedim,almis oldugum rapor ile vergi indirimini onaylattiAncak araba almak icin hangi saticiya gitsem raporumun gecersiz oldugunu belirti ve yenilenmesi gerektigini soylediler siteden baktim arastirdim ama net bilgi alamadi raporumu yeniledigim zaman oranda dusme olabilirmi veya vergi indirim hakkimi kaybedebilirmiyim konu hakkinda yardimlarinizi bekliyorum.bu arada rapor yenileme islemleri yeni rapor almak kadar cilelimi onuda soylerseniz savasa iyi hazirlaniyim :) herkese bol sifalar

Ozurluluk tesbiti raporu almayın..

H Sinifi Ehliyet Alabilir, Ozel tertibatli Arac kullanabilir raporu muracaati yapin . Bu rapor "ozel rapor" kabul edildiginden sizden ucret isteyeceklerdir.

Yine ayni sekilde devlet hastanesinden ve heyete girerek alicam bu raporu sanirim ?

2010'da aldığınız raporda nasıl bir ibare vardı?
Halen defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indirim hakkınız var mı?
Eski raporunuzdaki oran yüzde kaçtı?

2022 sayili kanundan faydalabilir yaziyor diger btn bolumlerde degerlendirilmedi ibaresi var oran % 45 ve defterdarlikta aldigim indirim var

Hiç bir hak kaybınız olmaz. Sadece, özellikle araç/ehliyet alımı için rapor almayı unutmayın yeter.

Üst Alt