Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımında engelli maaşım kesilir mi?

Burak@cmn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Aylık almış olduğumuz maaşımız bulunmaktadır . Yeğenim benim üstüme araç alma dururmda maaşım kesilir mi?

Kesilecegini sanmiyorum ama piyasada satilan 200bin tl lik araba %90 raporlu birine kaç paraya satilıyor . Tam bilmiyorum ötv maliyetini.

Bi sorum daha var.
Araba 200bin piyasada ben 100bine aldim farzediom satmaya kalksam 150bine satabilir miyim

ben okadar denedim başvurdum fakat bu 2022 maaşını almak nasip olmadı çünkü gerekçe olarak üzerinde araç olması bahaneleri bu bizde bilmiyoruz ki bu araç olayı vahim konu kimse doğruyu bilmiyor bence memurun insafiyetine kalmış gibi bişey her il içe de farklılık gösterebilir.
ben buradan birşey sormak istiyorum farz edelimki 2022 maaşını aldığımızı farz edelim sonra gidip bir araç alsak bunu fark etseler 6 ay sonra bu aracı farkedip maaşı kesseler bu 6 aylık verdikleri 2022 maaşı geri isteyebilirler mi faiziyle birlikte????????

Üst Alt