Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımındaki kampanyada hangisini seçmeliyiz?

serverbedi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba, engelli adina arac aliminda ornek veriyorum. Bir markada anahtar teslim bedeli- kampanyali anahtar teslim bedeli- ve hurda tesvikli kampanya bedellrrinden hangisime bakacagiz alirken cunku bir markadan fiyat listesi aldim ve direk anahtar tesl fiyati ve en pahali olan urunu fiyatlara yansitmislar kampanyali fiyattan yararlanirsak 5 k falan asagi iniyor 2 3 bin tl asagi inmis oluyor bu fiyat

Yardimci olursaniz sevinirim.

aralıkta alırsan 3-5 bintl indirim yaparlar.

Hocam onu sormuyorum ki egea icin anahtar teslim fiyati 103 bin tl kampanyali fiyat 98 bin biz hangisini baz alacagiz

serverbedi

Özelden de mesaj atmışsınız, cevaplamıştım. Başlık açtığınız bilseydim cevaplamazdım...

Hurda teşvikine bakmayacaksınız çünkü teşvik ÖTV'den yapılır. Biz ise zaten ÖTV ödemeyiz.

Ancak kampanyalı fiyatları firmalar kendi karları üzerinden yaparlar. Dolayısıyla engelliye kampanyasız, engelli olmayana kampanyalı diye bir ayrımcılık olamaz. Yapmıyorlarsa indirim o bayiden hatta mümkünse o markadan araç almayın.

Birde indirim yapıyoruz diye, hizmet bedeli altında anahtar teslim fiyatına girmeyen ücretler de talep ederler sakın vermeyin, kanmayın.

Hocam konuyu actim sonra ozelden yazdim brnim gibi bilgisi olmayanlar icin arastirirlarsa ulasirlar diyr tesekkur ederim

Engelli raporu araba alımı hakkında

Arkadaşlar Merhaba,

%100 raporum var ve engelli raporuyla indirimli araba alabiliyormuşuz, detaylarını pek fazla bilmiyorum. Yakın zamanda araba alan arabayı ne kadar indirimli ve fiyatını ne kadara aldıgını belirtebilir mi
Teşekkür şimdiden herkese

mhrrd

Forumda bu konuda sayısız başlık va.r Her gelen bilmiyorum, anlamadım diyip yeni başlık açıyor :)

%90 üzeri engelli raporu ile ÖTV'siz araç abilirsiniz. Araç fiyatları ile ilgili seçtiğiniz aracın bayisi ile görüşebilirsiniz. Her aracın ÖTV'si satış fiyatı ve motor hacmine göre değişiyor.

2019 Yıl sonu kampanyaları ile ÖTV'siz araç alım hakkında deneyim paylaşımları

arkadaşlar yıl sonu kampanyası ile araba firmaları kampanya yapyır kredilerinde düşmesi ile bir çok arkkadaş araç alma arafesinde benim gibi.
bu konuyuda fiyatlar hakkında bilgi paylaşım yapalım diye açiyorum.
hangi markanın hangi modelini düşünüyorsunuz aldıgınız fiyatlar nedir burda paylaşalım

Üst Alt