Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımlarında %90 sınırı çok yüksek!?

1MURAT

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hasta adına Araç alımlarında %90 olan indirim hakkı çok yüksek arkadaşlar onu en az %85 e çekmeliyiz bir kaç puanla çok kişi mağdur oluyor challenge org ta imza kampanyası başlatalım

Ben bimer e çok yazdım ama kampanya daha etkili olacaktır kime ve nasıl olacağını yardımcı olun ben başlatayım

bu ülkede bu %90 hususunda çok büyük ahlaksızlıklar var sizi kastetmiyorum adam mesela yakını için alıyor yakın atıyorum A şehrinde gerçekten hasta, araç Z şehrinde yakını tarafından keyfi kullanılıyor.

Ayrıca satarken de normal kendisi kullanan engelliler gibi zorlanmadan satıyor, mtv yok şu yok bu yok. böyle bir durumda %85 olup alamamakta ayrı bir durum.

Doğru söylüyorsun da kardeşim bunun önüne geçmek devletin işi benim annem %89 ağır engelli beyin kanamasından %90 tamamlamaya doktora mı kızalım yoksa %80 bile tek başına araba süremezken bunu %90 tutan devlete mı sen söyle

Üst Alt