Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alırken peşinatsız kredi veren banka var mı?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
6
ARKDAŞLAR ben kendime nasip kısmet olursa 0 araç almayı düşünüyorum fakat peşinat hiç yokk bu yuzden kredı çekmemiz gerekıcek ve bu işlemıde babam yapıcak kendısı emekli benım sorum'şu 0 araç alırken sanırım %80 banka verıyomuş mısal 20 milyarlık arabanın 5 milyarını sen peşin verıp 15 ni taksıt yapıyomuş ama bızım hiç peşinat vermeye ımkanımız yok acaba peşinatsız kredı veren banka yokmu cvblarınızı beklıyorum

biildiğm kadarıyla yok, tüketici kredisi alabilirsen iyi olur

evet tüketici kredisi de işimi görür ama baska bi çaresi yokmu

yok minimum 3000-4000 gibi peşine ihtiyac var bildiğim kadarıyla :(

Arkadaşım, eger emekli isen örneğin ziraat bankasından talep ediyorsan maaşının 10 katına kadar kefilsiz kredi alabilirsin. Bu taşıt veya tüketici kredisi olabilir. 36 ay vadeli alabilirsin.
Diğer yönden araç alıyorsan biraz peşinatın olsunki ödemelerin daha az olsun. Hiç peşinatım yok ama aylık ödeme güçüm var diyorsan bir bankadan araç kredisi al bir diğer bankadan da peşinat kısmı için tüketici kredisi al.
Bankalarda genellikle araç kredileri daha uygun olabiliyor. Ancak burada da satılamaz kaydı konuluyor ruhsatına ve araçın borçu bitmeden satamıyorsun.Daha merak ettiğin varsa sorabilirsin

arkadaşlar ben volkswagen firmasında çalışıyorum.
arkadaşın kredi gruba bağlı vdf şirketinden olabiliyor.
doğuş oto'lar içerisinde vdf bürolarından alınmakta.
yalnız peşinatsız olabilmesi biraz zor.yinede bayiye uğrayın derim.
ötv indiriminde son gün bugün galiba bir fırsat yakalarsınız umarım.

ama araç alırken de gaza gelmeyin derim.
peşinatsız alırsanız ödeme gücünüz olabilmeli.ayrıca vadesi uzun olursa en az 1 araç fiyatı kadar faiz ödemesi olur.
aracı aldığınızda kredi tutarı ,vadesi bitene kadar araç rehin li olacak.yani satılamaz yada ruhsat sahibinden başkasına devri mümkün olmuyor.

Ben 1.000 TL peşinat ve 36 ay vadeli aylık 740 TL geri ödemeli 20.000 TL taşıt kredisini Türkiye İş Bankasından kullanarak 0 km otomobil aldım. Engelli otomobiline kredi vermede diğer bankalar problem çıkarabiliyor ama Türkiye İş Bankasının 2 şubesinde de kredim onaylanmıştı, bilgilerinize.

Üst Alt