Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alırken seçerken dikkat edin: güvenlik çok önemli!

SNRBYSL

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Fotoyu yükleme yapamadığım için image upload yapıyorum.

Image Upload !

10 hava yastıgı olan 2010 Model Aracımız 4-5 aylık iken kaza yapıyor 24 metre boyunca takla atmasına ragmen 10 hava yastıgından 1 tanesi bile acılmıyor...
Hyundai Assan Yetkilileri ile görüsmemiz neticesinde aldıgımız cevabı aynen yazıyorum..
ARAC KAZA ESNASINDA ALTTAN DARBE ALACAK VE HAVA YASTIKLARI AÇILACAK...
Simdi size soruyorum Kaza yaparken aracının önünü kaldırıp alttan darbe almasını sağlayan kaç baba yiğit var...
O halde söyle bir sonuç çıkıyor...
2011 model hava yastıklı bir araca binmekle 89 model hava yastıksız bir araca binmek aynı sey deilmi....
BU ARAC HYUNDAİ İ 30 İŞTE HYUNDAİ KALİTESİ İŞTE HYUNDAİ MODELİ AİLENİZİ CANINIZI TAŞIDIĞINIZ ARACI ALIRKEN SEÇERKEN DİKKAT EDİN...
PAYLAŞINKİ HERKES GÖRSÜN... HYUNDAİ KALİTESİNİ.....

Engelli aracı

snrbysl;

Aarkadaşlar bunları her zaman söylüyoruz herkeze......

Avrupa araçlarının ikinci eli, uzakdoğu mallarının sıfırından daha kaliteli.

En azından avrupalı insan hayatına Önem vererek üretim yapıyor.

Herkeze selamlar

Geçmiş olsun bu arabadan sağ çıkmışsanız çok şanslısınız Allah korumuş.Benimde Getz im var arabayı bu halde görünce çok şaşırdım.resmen teneke yığını olmuş.Hundai nin açıklamasıda çok saçmaymış.

Tekrar geçmiş olsun.

almandan şaşma

syn ali yüce birçok aracın hava yastığı emniyet kemerine bağlıdır takılı değilse patlamaz ikincisi ön hava yastıkları küçük bir pime bağlıdır önden o pime kadar yani 40km/h patlar yan hava yastıkları kapılardaki darbe emiciler 40km/h üst hava yastıklarıda keza aynı firma herhalde sizi başından savmış tutulan tutanaklarda hava yastıklarının açılmadığı yazıyorsa dava açabilirsiniz iyi bir avukat öttürür firmayı gelelim kullandığınız araca hundai ne beklenirki bu araçtan doğandan tek farkı logosu yazık paranıza 98 astra var bende ölüsü dahi yeter alman hariç diğerlerine istisnalar hariç para kolay kazanılmıyorsa iyi değerlendirmek lazım

ÇOk geçmiş olsun inşallah bir şeyiniz yoktur. bu arda bu arbayı bende almayı düşünüyordum sonradan son anda vaz gectim iyikide gecmişim..

araba alırken euro NCAPP çarpışma testlerine bakmakta fayda var

Üst Alt