Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alırken tümünün peşin ödenmesi şartı var mı?

ankaempire

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar %90 zihinsel engelli kardeşim var onun adına araba alacaktım ödemeyi yaparken hepsini peşinmi alıyorlar yoksa belirli bir peşinat verip taksitlendirme imkanım varmı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Bazı otomobil firmalarının kendi finans kurumu veya anlaşmalı oldukları yerler var. Buralardan size kredi kullandırabiliyorlar ama bu kredi kullanma durumunda şöyle bir çakallık yapabiliyorlar atıyorum alacağınız aracın liste fiyatı ötv indirimi ile 120 bin tl ise ise size bu fiyattan satış yapıyorlar ama cebinize 120 bin tl koyup da bayiiye gitmeniz durumunda extra indirimler ile aracı avantajlı alma durumunuz söz konusu olabiliyor, yok kredi kullanacağım derseniz liste fiyatıdan mümkün değil çıkmıyorlar. Bilmem yardımcı olabildim mi
Not; bugün ford mondeo aracına baktım ötv düşmüş hali 83 bin tl olan aracı peşin alma durumumda 80 bine bırakacaklarını söylediler

Kkb denilen olay var skorun yüksekse

50 bine kadar kefilsiz kredi kullanabilirsin

İster araç kredisi ister tüketici kredesi

50 binden fazla krediye ihtiyaç duyacaksan kefil isteyecekler

Kkb - skor puanına
Çalışmış olduğun bankaya giderek rahatlıkla görebilirsiniz

Gerçi arabayı alacağın bayide sana söyler, bayiden ögrenmek istemiyorsanız dediğim gibi bankaya git

İnternetten de görebilirsiniz ama ücretli karar sizin

Findeks sitenin ismi

Üst Alt