Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç almak engellinin aldığı maaşın kesilmesine neden olur mu?

cangezmen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
@karakule1500 beyfendi ben %92 rapor ile Wv passat almak istiyorum raporlu kisinin maaşında kesilme olurmu lütfen görenler yardimci olurmusunuz ?...

oturanboğa bey Wv Passat 1600 almak istiyorum raporlu kisinin maaşinda kesinti olurmu yardimci olurmusunuz????

2022 aylığı alıyorken araç alındığında genel uygulama 2022 aylığını kesiyorlar...

2022 aylığı ve evde bakım aylığı için şurada yazdığım linkleri baştan sona okuyunuz:
Araç alınırsa evde bakım ve 2022 maaşları kesilir mi?

evde bakım aylığı için NOT: 2014 ilk altı ayı için sınır evde bakım aylığı için 510,45 liradır.

2022 aylığı için not:yönetmelikte şöyle bir düzenleme yapıldı en son:
"[FONT=Calibri]b) [/FONT]Vergi indirimlerinden faydalanılarak alınan ve engelli adına kayıtlı olan araçlar için vergiler indirilmiş tutarın 120’de biri dikkate alınarak hanenin geliri hesaplanır."
İlgili yönetmelik geçici madde 1 için bkz:http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx...=65 yaş

ayrıca evde bakım aylıkları da artık 2022 aylığına dahil edilecektir. İlk sosyal incelemede eger kişi başına düşen aylık gelir 255,22 lirayı geçerse 2022 aylığı kesilir.

Üst Alt