Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç almak için Taşıt Kredisi alabilir miyim?

mustafa21

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
bütün arkadaşlara mrb araç almak istiyorum peşinatım yok bana yardımcı olur musunuz
taksitle taşıt kredisi alabilir miyim herhangi bir yerden

peki yüzde yirmi peşinatım olsa nereye müracat etmeliyim selda

Slm dostum
aracın fiyatı diyelim ki 10 ytl sen bunu enaz 2 ytlsini peşinat verirsen gersini oto satan firmalar elini soguk sudan sıcak süya degirmeden hallediyolar zeten senin biraz para biriktirmen lazım.

slm

volsvagen olsun opel bayisi olsun aradım sordum peşinatta istemediler taşıt kredisi yok dediler bana yada benmi anlatamadım benim peşinat verecek param var ama nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

mustafa21
çalışıyormusunuz?
[FONT=Tahoma]İstenilen Belgeler : [/FONT]
[FONT=Tahoma]Kimlik Belgesi (Nufus cüzdanı veya Ehliyet), Şirket Ortağı: Vergi levhası veya Ticaret Sicil Gazetesi"nde yer alan kuruluş ilanı fotokopisi) Bilanço ve Gelir Tablosu son 3 yıla ait), Ücretliler: Maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge, Serbest Meslek Sahibi: Vergi levhası, Emekli maaşı alanlar için hesap cüzdanı, Sahip olunan / İkamet edilen konutun tapu fotokopisi, Son döneme ait su/elektrik/doğalgaz/telefon/ cep telefonu faturası veya ikametgah belgesi (kişi veya aileden biri adına), 0 km araclar icin proforma fatura, Fatura veya Noter Satış Sözleşmesi.[/FONT]
bu belgelerin hangisi size uyuyuyorsa hazılayıp dilediginiz yerden taşıt kredisi alabilirsiniz

fiat bayisini aradığımda bana aracın 17000 tly geldiğini bankanında 16000 ytlye kadar kredi verebildiğini söyledi tabi bundan yaklaşık 4 ay önce banka aracın normal değeri olan 24 000 tl ye göre kıyas yapıp ona göre veriyor aracı sonuç olarak banka experi aracın kime yada ne şekilde kullanılacağını umursamıyor normalde anahtar teslim fiyatının yüzde 80 ini karşılıyor ama indirimli olunca saten otomatik olarak hemen hemen hepsini vermiş oluyor yani aracı değerlendirirken 24000 üstünden 16000 ytl kredi veriyor sen istersen 24000 e anlaş istersen 17000 e anlaş banka ben bu arabaya en fazla bu kadar kredi verebilirim diyor bayi ile yapacağın pazarlığa indirime vesaireye karışmıyor
ikinci bi konu ise daha önce yin eburada okuduğum bi konuda bi engelli arkadaşımızın kredi başvurusu için cevap olarak

ruhsatında satılamaz ve rehin konulamaz yazacağı için kredi vermeyiz demişler
yani iş yine şahsi olarak banka şubelerine gidip birebir konuşarak bilgi almaya kalıyor
ama benc ehiç uğraşma tabi eğer yok veremeyiz ferlan derlerse uğraşma
alabiliyorsan ihtiyac kredisi al aylık taksitlerinde çok fazla bi fark oynamıyor 10-30 ytl yinede siz bilirsiniz her kişinin mali durumu farklı
saygılarımla

Kısa bir süre önce bir tanıdığım hiç para vermeden 36 ay vade ile Renault aldı, hemde banka kredisi (Taşıt Kredisi) ile, bu işler biraz kişisel iletişime de bağlı, ağzın az laf yapıyosa veriyo bankalar, ama pısırık kalınca senden daha fazla kazanmak için ihtiyaç kredisi kakalamaya çalışıyorlar. Burda zaten başlı başına bir adaletsizlik var, zaten bankaların hangi tarafı adaletli ki??? Onlar belgeli, resmi, Legal tefecilerdir...

cevap

selda cvbını bulursansa banada söyleersen sevinirim hangi banka peşinatsız krediyi veriyor

Arkadaşım,

İNG Banktan bu krediyi aldı, aldığı araç zaten 17.000 TL idi, çok küçük bir rakam 1.000 lira gibi bir ücreti elden verdi firmaya geri kalan 16.000 TL yi 36 ay vade yaptı ve aracı aldı. Burda aracı aldığı firmanında desteğini gördü tabii ki.

bende çok bayiyle konuştum bana dediki bankanın bileceği iştir taşıt kredisi bankadan bankaya fark var mesela peugout akbank la anlaşmalı vw oda bana öyle dediler

bayiden bayiye iş değişir bu sıralarda kredi bulman biraz zor bulman için sağlam bir kefil şart eskiden gittinmi 1000 tl lik vergi levhasıyla en kral arabayı al gel ama şimdik dediğim gibi iş kefilden geçiyor yada alacağın bankada hatırı sayılır bir mevduatın yada geçmişte yaptığın yüklü bir işlemde işini görür

sayın arkadaşlarım selam ve sevgiler ben kendi şahsım adına ihtiyac kredisi verilen tüm bankalardan kimlik fotokopisi aylık maaş bodrosuyla hangi banka olursa olsun kredi çıkartıyor ayrıca 16 bin tl 20 bin tl bunlar engelli dost ve arkadaşlarımız zorlanır derecede olan kardeşlerimiz vardır tabiki durumu iyi olan zaten araştırmaz bu arkadaşımıza heralde biraz peşin birazda bankadan ihtiyac kredisi kullanarak 6000 tl ve 7500 tl üzeri kredi çıkartıyor ayrıca birazda kendi elinde peşinatı varsa 2500 veya 3000 tl kadar zaten 10000 tl bulmuş oluyor bu fiyatlarada zaten araç var ben ihtiyac kredisiyle hiç peşinatım olmadığı halde 4750 tl ye suzuki alto otomatik vites araç aldım çokta memnunum tavsiyede bulunmak için birazda bilginize olsun diye sizlere bilgi aktarmış oldum tşkler

Üst Alt