Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç almak Yetim aylığı bağlanmasına engel mi?

gsvarol

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm memur emeklıısı babanın ogluyum yetım maası ıcın basvrudum mal beyanı muhtaclık belgesı ıstedıler
45 yasındayım
rapor oranım yuzde 96
otv ındırımden faydalanarak kredı ıle sıfır arac aldık bu yetım maası baglanmasına engel olurmu konu ıle bılgısı olan arkdaslarlardan cevap lutfen

Yetim maaşı gelire bakılmaksızın veriliyor bildiğim kadarıyla.2022 de gelire bakılır.

Yetim maaşında bildiğim kadarı ile vefat eden baba veya annenin emekli maaşı çocuğa veriliyor.
Bunun için muhtaçlık belgesi istenmiyor.
Bahsettiğiniz maaş 2022 aylığı olmasın.

yetım maası 2 ay once arastırma hastanesınden rapor ıstedıler onu gonderdım sımdıde mal beyanı ve muhtaclık belgesı ıstıyorlar merak ettıgım sıfır arac ustumde gorunurse bu yetım maası almama engel olurmu

arkadaşım bildiğim kadarıyla yetim maaşı alabilmek için üzerine araç ev gibi gayri menkul bulunmaması lazım gelir testinde asgari ücretin 3/1 kadar geliri kişi başına 400 lira yı aşmaması lazım o zaman muhtaç sayılıyosun

sıfır arac alınması yetım maasının baglanmasına engelmı

slm memur emeklısı babamın vefatıyla yetım maasına bas vurdum 45 yasındayım 100 de 96 saglık raporum var muhtac olduguma daır belge aldım mal bıldırımden otv ıle alınan bı arac var bu yetım maası almama engel olurmu ?

Yetım maasında mal bıldırımı

slm memur emeklıısı babanın ogluyum yetım maası ıcın basvrudum mal beyanı muhtaclık belgesı ıstedıler
45 yasındayım
rapor oranım yuzde 96
otv ındırımden faydalanarak kredı ıle sıfır arac aldık bu yetım maası baglanmasına engel olurmu konuyla bılgısı olan benı bılgılendırsın cevap lutfen

gsvarol anladığım kadarıyla cevaplar sizi tatmin etmemiş. o halde SGK'ya sorun lütfen. alo 170'i arayıp bilgi edinin. alo 170 hafta içi iş saatlerinde hizmet verir.

Üst Alt