Buğün vergi dairesine gittim %1 ortopedi engeli olmuyor en az %5 olması gerekiyor dediler sol ayak bileğinde düşüklük olması gerekiyormuş
Oturan boğa abimiz KB orda öyle yazmışsın benim konuma bakabilirmisin
Vergi dairesi dedi ortopedi engel %1 olduğu in miş
Araç alımı için 2018 den bu zamana kadar uğraşıyım para biriktirdim Bülent abi sonuç elde var sıfır maliye alamasınız demiş Sıfır araç satan yere şimdi ne yapacağım bu işleri sen bilirsin kime sordu isem net bir cvp veren olmadı kimden nasıl bir doğru olanı nerden öğreneceğim
Üstad bende buğün yaşadım herkes olur diyor raporuma bakan tamam diyor ama maliyedeki çalışanlar olmaz diyor bende anlamdım neye göre nasıl bir yere şikayet ederiz.
Benim raporumda yazıyor harfi harfine maliyedeki Kadın sanki cebinden çıkıyor hastalık nedir bilmiyor hayatı boyunca gelmiş bize olmaz veremem dedi net bir şekilde konuyu kapattı
Şurada dedikleriniz harfi harfine yazıyor ama neden maliye sen araç alamazsın diyor engel düzeyi kan hastası %80
İskelet sol ayak sol kol sol dirsek %1
Herkes bir şey diyor anlamadım gitti bunun yazısı ibaresi nerde yazıyor hangi resmî gazetede bulunuyor
Vergi dairesinde kadınla nerdeyse kavga edecektim hasta halimde 50 km yol gittim geldim sanki Kadın cebinden çıkıyor bu kadar Mı zor
İşk sefer arkadaki açıklamada ÖTV araç alabilir otomatik vites yazması gerekiyor dediler onu yazdırdım tekrar rapor cıkarttık şimdi de neymiş sol ayak kısmında doktor sadece %1 yazmış olmaz mış maliye değil vergi dairesi değil de kuruldaki doktor doktor diyor tamam vergi dairesi diyor olmaz ne yapayım ayağımımı keseyim gideyim Allah belasını versin bu hastalığı önümüze yokuş koyanlara versin rabbim 1 km türünde 3 gün evde yatıyorum bunu kimse bilmiyor anlatıyor ium kimse inanmıyor.