Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç için aldığım rapordaki oran düşünce diğer haklarımı kaybetmiş mi oluyorum?

bayram

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar 2008 yılında almış olduğum sürekli ortopedik yüzde 40 raporum var elimde, Yalnız Ötv muafiyetli araç için almış olduğum sağlık raporum yüzdesi düştü. raporun amacı ötvsiz araç alımı için yazıyor. şimdi yeniden Ekpss sınavına girsem hangi raporum geçerli olacak. yeni yönetmelikte sanki en son alınan rapor geçerli olacak diye ibare var sanırım.
Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi ?

bayram

merhabalar,
en son alınan raporların gecerliliği vardır önceden alınan raporların gecersizdir artık.

bende de aynı durum var ben aile ve sosyal politikilar bakanlıgını ösym'yi aradım girebilirsiniz diyor. yeni raporun vergi ile ilgili durumları etkileyecek.

Kotan

Yani eski raporumu aslı gibidir yapsam yeni atamada kullanabileceğim değil mi.
yeni rapor ötv muafyeti ve vergi indirimi ile alakalı zaten. Raporun kullanılabileceği alanlar ÖTV MTV yazıyor

bana söylenene ve mantıklı gelen bu bazı eski raporlarda kullanım amacı diye bi kısım olmadığı o rapor silinip yenisini kabul ediyolar ama kullanım amacı varsa yasal hakkın kpss ye girebilirsin. sadece yeni raporun erken emeklilikten büyük sıkıntı yaratabilir.

4 yıllık memurum zaten, atanırken kullandığım raporuma istinaden işlem yapılacak

Bayram bey merhaba oranınız düştü mü son durum nedir bilgi verirmisiniz bizde aynı durumları yaşayacağız bir fikrimiz olsun

Üst Alt