Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç içinde yolcu olarak trafik kazası geçirdim. Tazminat hakkım..?

ilkermetin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

05/11/2015 tarihinde arkadaşımın kullandığı kiralık araç içerisinde yolcu olarak seyahatım sırasında arkadaşımın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak kaza yaptık.Bu kazada benim omuriliğim kırıldı ve kaşlarıma ve gözkapaklarıma dikiş atıldı çene kemiğim de kırıldı ve kırılan kemik ayrılmadığı için ona şuan bir müdahele yapılmadı fakat hastahaneden aldığım epikriz raporlarımda yazıyor sırtımda 8 adet platin var.(Allaha şükürler olsun ki yürüyebiliyorum).

Kaza geçirdiğim tarihte sigortasız olarak çalışıyordum evli ve bir çocuk babasıyım doğum tarihimde 11/12/1975.Tedaviyi Afyon Devlet Hastanesinde geçirdim ameliyatım da orada oldu.Yoğun bakımdan çıktığım gün beni tazminat haklarımı alacağını söyleyen firmalardan aradılar.Hiç biri ile muhattap olmamıştım.Şuan yeni yeni kendime geliyorum ve 2 firma ile telefonda görüştüm bu konuyu bir tanesi 48.000 tl diğeri 90.000 tl tazminat alabileceğimi söyledi ve tüm masrafları kendileri yapma koşulu ile %20 oranında çalıştıklarını söylediler.

Eğer 3 aşağı 5 yukarı verdiğim bilgiler doğrultusunda hesaplama yaparak beni bilgilendirirseniz sevinirim....

Tüm herkese çok geçmiş olsun diler Allah'tan şifa dilerim....

Henüz herhangi bir hastahaneden durumumla ilgili son raporu almış değilim fakat belirttiğim gibi omuriliğim kırıldı sırtımda 8 adet platin var çene kemiğim kırık ve kaşlarımda dikiş izleri var...

Merhaba,

Bu firmalarla yüksek oranlarda anlaşmak yerine avukat yoluna gitmeniz daha yardımcı olacaktır.
Eşim İzmir'de avukat ve konu hakkında kendisini arayabilir, en azından telefonla da olsa sizi yönlendirebilir.
Sizde Afyon'dan bir avukata gidip konuyu daha da netleştirebilirsiniz.
Aşağıdaki Hakkımızda yazan yere tıklayarak sitemize ulaşabilirsiniz.

Hakkımızda

Geçmiş olsun İlker bey sağlık kurulu raporu almadan kimse şu kadar çıkar diyemez tazminat olayının en önemli kısmı Sağlık raporunun yüksek oranlı olması sizin gibi bir hastaya Birine %48 diğerine %35 çıkmıştı rapor oranı aynı şekilde çıkarsa rapor 150.000 ile 175.000 arası gelebilir 2015 kazası olduğu için

Konusunda uzman bir avukatla çalışmanızı öneririm sigorta şirketleri ile çalışmış avukatlar bu konuları daha çok biliyor bende yeni verdim avukata benim verdiğim avukat daha önce aksa sigortanın avıkatlığını yapmış ve sigortas şirketlerinin tümü hakkında bilgisi var

Dava ile 3 yıldan aşağı tazminat alınamayacağını burdan hatırlatmak isterim arkadaşlar..

Dava ile olsun isterse 5 yıl olsun ben 2014 mayısında verdimde ne oldu hasar şirketine alırken 60 bin alırsın 70 bin alırsın sonradan kalkıp her şeye beni koşturttular aradığım zaman telefonları bile açmadılar vay efendim işleri çokmuş tek benim işimmi varmış birde üstüne üslük kava ettim dava ile olsun isterse 3 yıl sürsün

AMA BENİM FİKRİM SİZİN İÇİN DEĞİL SOSA HASAR

Biliyorum hilal hanım ama İşi bilen bir sigortacı olsa avukatlardan önce sonuçlandırır bunu anlatmaya çalışıyorum çünkü dava uzun sürüyor

sosa sigorta

size güvenip evraklarımı eposta yolu ile gönderdim kaza tutanakları hst evraklarımı raporlarımı sizde gördüğünüz gibi sigorta şirketinin umursamazlığı yüzünden ne kadar saçma sapan uzadığını sizde gördünüz bir işitme testine bile girdiğimizde işitmemde sorun olduğunu biliyorum ama işitme testini yaparken düğmeye basarak yaptığımda hep sonuç yalnış çıkıyor bunun nedeni ben anladım sesi duyduğuma karar verip emin olasıya kadar testi uygulayan kişi başka bir ses daha veriyor ama ben o sesi duymuyorum ve bastığımda o ses yada frekansa denk geliyor konuşarak ses varmı yokmu diye gittiğimizde desibeller 37 oluyor ufak bir frekans bile işitme testinin sonucunu değiştiriyor siz<inde dediğiniz gibi baştan beri tam anlamıyla beni dinleyen olmadığı için ve hastanelerin hepsinde hatalı olarak rapor aldığım için sonuç bu oldu

ilkermetin

Çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş.

Hocam hiç bir şekilde o arayanlara vekalet vermeyin. Aracılara çantacilara vermeyin.

Özür oranını maluliyetiniz belli değil fakat ne kadar alacağınızı söylüyorlar. Bildiğin kafalayip vekalet kapma derdindeler.

Kimseye vekalet vermeyin. Yapacağınız şey çok sabit. TEDAVINIZ bittikten sonra. Sağlık kurulundan kalıcı özürunuzu maluliyetinizi gösteren raporu aldıp sigorta şirketinin istediği belgeler ile şirkete göndermek. Olay tamamen bu. Bakın sizi arayanların da yapacağı bu fakat bunun icin alacağınız yüklü miktardaki tazminatın %20 sini alacaklar.

Belgeleri gönderdikten sonra sigorta şirketi ödemeyi yapacak. Siz önce bu ödemeyi alin ondan sonra bir avukata verin dosyanızı. Avukatıniz mahkemeye yaptığınız işin gelirini sunar tazminatını yeniden hesaplanır. Muhtemelen şu anda yaptığınız iş asgari ücretin üstündedir. O yüzden mahkemede alacağınız tazminat artacak.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin gerisi olur gider

kafası kırık sen hangi avukatla çalışıyorsun
İnsanlara bilgi verirken elimizdeki emsal işlere göre veriyoruz klavye üzerinde bu işleri yapmıyoruz...

sosa sigorta

sosa sigorta kafası kırık arkadaşı tanırım telefonlada kaç kere görüştüm ona katıldığım yönleride var katılmadığım yönleride var katılmadığım yönü ise hep onu eleştiryorum çantacı diye tabir ettiği kişiler ile görüşerek oda zaten bu yolları öğrendi bu yönden eleştiryorum onuda her kesin bir mesleği var meslekleri karalamamasını isterim ha bu işi layıkı ile yapanda var yapmayanda var dediği bir yere kadar dopğru işi bilmeyen şirket yalnızca mağdurdan aldıkalrı evrakı sigorta şirketine gönderiyor şirketin belirlediği miktarı alıyor yada ödediyor buraya kadar haklı kafası kırık arkadaşım kendisi kendi işini kendi hallediyor aldımı tazminatını bilmiyorum ama sorunlu kazalar da uzman desteğine her zaman ihtiyaç var
Soykan35
AHZU KABZA NEDİR?

Genel avukat vekaletnamelerinde sıkça görülen terimlerden biri "ahzu kabza" kelimesidir. Bu kelime Ahzu kabza kelimesi bedeli tahsil etme anlamına gelmektedir. Bu kelime daha çok genel avukat vekaletnamelerinde, müvekkilleri tarafından avukatlara verilen bir yetki olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak, bazı özel kişilere de yine vekaletname ile ahzu kabza yetkisi verilebilir.

Bu yetkiye sahip olan kişiler, vekaletini aldıkları kişiler adına, icra müdürlüklerinden veya mahkeme kalemlerinden bu dairelerde bulunan paraları veya diğer parasal hakları alabilme yetkisine sahiptir. Bir başka deyişle, ahzu kabza yetkisi sadece resmi olarak adli teşkilatlarda geçerlidir. Bunun dışında, kamu veya özel bankalarda bulunan hesapların çekilmesi anlamında yetkili vermemektedir. Bu nedenle, genellikle avukat vekaletnamelerinde yer verilmektedir. Ancak, bankalardaki paraların çekilmesi noktasında, eğer yatırılan ödeme kamulaştırma bedeli veya ortaklığın giderilmesi yani izale-i şuyu kaynaklı ise çekilebilmektedir.

Ahzu kabza yetkisi olan kişi, yetkilendirilen kişi veya kurum adına, adliyede mahkeme kalemlerinde veya icra ve iflas müdürlüklerinde bulunan ödemeleri çekme, para yatırma hakkını elinde bulundurmaktadır. Bu şekilde, icra dosyalarına yatırılan borç karşılığı ödemelerin çekilmesi söz konusu olmaktadır. Bu ödemeler, dosyaya nakit ödeme, maaş karşılığı ödemeler veya çeşitli menkul ya da gayrimenkul satışlarından kaynaklanan ödemeler olabilir. Bunların çekilmesi kişi veya kurumlar için her zaman mümkün olmayabilir. Onların adına yasal temsilcilerin ahzu kabza yetkisi ile ödemeleri almaları mümkündür. Aynı durum mahkemelerde bulunan dosyalar için de geçerlidir. Dosyalarda fazla yatırılan harçların iadesi için de bu yetki kullanılabilir. Özellikle vekiller yani avukatlar tarafından bu yetkinin kötüye kullanılması durumunda, vekaletname sahibinin gerekli hukuki ve cezai işlemler için başvurması yerinde olacaktır. Bu şekilde, gerekli yaptırımlar uygulanabilir ve yetkinin de önüne geçilebilir.

hakkınızda kısmını okudum vekalettede mutlaka ahzu kapsa kelimesinin geçmesini istemişler bu iki kelime geçmeden de olmuyormu artık millet okadar korkar olduki bu kelimeden forumdas buna örnek arkadaşım var adam almış 60 bin lira vermiş mağdura 8 bin lira davada açmış hakkkın alamamış bu vekaletler neden gerekli işlemleri yapmak için diye kapsamaz illaki bu kelimelerin olmasımı gerekiyor

[FONT=sans-serif]AHZU KABZA parayı çekebilir demek bu ibare kaldırılabilir.

[/FONT]
kafası kırık[FONT=sans-serif] arkadaş bu işleri bizim gibi sigortacılardan öğrenip işini yapmaya kalkıyorsun ki hala başaramamış gibisin sonra bu mesleği yapan kişilere çantacı felan gibi ibareler kullanıyorsun açıkça ismini yazamıyorsun bile her yeni konuda yorumun var avukat flanmısın bilip bilmeden yanlış yorumlar atarak insanları yanlış bilgilendiriyorsun kimse kimseden zorla iş almıyor...[/FONT]

Adli tıpın bana vereceği raporun minimum %30 olacağını öğrendim ve gerçekten bu oran da rapor alırsam alacağım tazminat tutarı ne kadar olur?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....

@hilal72

Avukat olan ben değilim eşim :)
İletişim bilgileri de var, arayabilir, aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Bu siteden aradığınız da belirttin özellikle.

Bu arada dün yaşanan bir olayı da anlatma gereği hissediyorum..
Buradan bir arkadaş aramış eşimi ve Engeliler.biz de reklamınızı gördüm demiş..
Arkadaşlar, bende engelliyim ve sadece yardımcı olmaya çalışıyorum, para kazanmak için reklama ihtiyacımız yok çok şükür..
Arayan arkadaşa eşim detayları vermiş, bulunduğunuz şehirden bir avukatla şu şekilde konuşarak anlaşınız demiş ve arayan kişi de çok şaşırdığını, herkesin biz işinizi yaparız gibisinden konuştuğunu, falanca orana anlaşırız gibi cümleler kurduğunu belirtmiş..
Tekrar yeniliyorum, derdim sadece bir nebzede olsa yardımcı olmak..

Bilgilerinize,

hilal72

şimdi bende merak ettim ve eşimle konuşurken sordum.. Böyle birşey mümkün olamaz dedi..
parasını alsa bile geri alamamazlık söz konusu olamaz, ağır cezalık suçtur ve barodan atılır, avukatlık yapamaz dedi..
Kimse de kalkıp bunu göze almaz...
Bilgilerinize.

bu forumda bununla ilgili bir şikayet var hatta bulabilirsem paylaşırım kütahyadan ali diye birinin adını soyadı ile birlikte yazmıştı mağdur hatırlayan yada bulan arkadaşlar olursa yazsınlar
Soykan35
ilk önce size tşk ederim ben kendi adıma benim aklımdan yada içimden olumsuz bir fikir geçmedi benim fikrim hala açık ve net ben açıkça söylüyorum uzman görüş ve hukuki görüş işinin ehli bilgisi olan kişilerin bu sitede olmasını isterim bizler trafik kazası olsun iş kazası olsun meslek hastalığı olsun v.s. gibi konularda mağdur olmuş kişileriz tabiki yardım ve bilgi alıyoruz bildiklerimiz burda paylaşıyoruz ne güzel bir şey ama bazı şahışlar bu gibi kişlere çantacı lakabını takarak hepsinin genellemede karalıyor defalarca itiraz ettim haklıyım bana cevap veremiyor her kes mesleğini yapmalı neden olmasın sizin eşinizdende bilgi alıp iş alabilir sonuçta mesleğini yapıyor benim yargılamak gibi bir niyetim yok

hilal72

Kesinlikle haklısınız..
Ayrıca yargıladınız düşüncesine kapılmadım.. Telefon açan kişinin reklamınızı gördüm kelimesine açıklama getirmeye çalıştım sadece.
Teşekkür ederim.

eses-26 arkadaşımın yazdığı forumda
çok önemli uyarı arkadaşlar tazminat hakkında!!
Arkadaşlar,sakın hasar danışmanı aracı falan şahıslara inanmayın. paranızı kaptırmayın. bunlar engelliler üzerinden rant sağlayan kan emicilerdir. kendi işinizi kendiniz görün binlerce tl kaptırmayın. ben böyle birine inandım.beni dolandırdı. bu konuyu bir milletvekilimizle görüştüm. sağolsun çok ilgilendi. her türlü yardımcı olacağaını söyledi. hatta bu dolandırıcı utanmazların işini iptal ettireceğini söyledi

uyarmak için bilgilerini vereyim :özçağdaş sigorta hasar danışmanlık ali öz tavşanlı kütahya

bu kişiye dikkat edin arkadaşlar.eğer bu adamda dosyanız evrağınız falan varsa bana bildirin.ben evraklarımı milletvekiline verdim.şu anda bu kişi hakkında soruşturma vardır.bilgilerinize!!!
Benim telefonum:05358144446

ARKADAŞLAR BENDE AYNI KONUDA DOLANDIRILDIM.LÜTFEN ÇEVRENİZDE ETRAFINIZDA BU KONUDA MAĞDUR OLANLAR VARSA LÜTFEN BANA BİLDİRİN.BU KONUYU MİLLETVEKİLİMİZE İLETTİM.İLGİLENİYOR.SENİN GİBİ DOLANDIRILAN VARSA BANA MUHAKKAK BİLDİR DEDİ.bu konuda duyarlı olalım.bizim engelimizden faydalanmak isteyenlere fırsat vermeyeLİM.BU KONUYU KÖKTEN HALLEDELİM.BU İŞİ SADECE HAKKIYLA YAPANLAR KALSIN.DİĞERLERİNİN RUHSATI İPTAL EDİLSİN.BEN BU KONUDA ÇABALIYORUM.SİZİNDE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.LÜTFEN BANA BU KONUDAKİ SIKINTILARI BİLDİRİN.
MECLİSE BİLE TAŞIYABİLİRİZ.BENLE İRTİBATA GEÇİN: 05358144446

http://www.kayseribarosu.org.tr/Print.aspx?ID=22128&Tip=Haber

Çantası lafı bana ait değil. Bakın baro nasıl bir çalışma yapmış. Baroya tepki gösterin. Hakkınızı arayın hatta dava edin.

Is bilen sigortacı nasıl oluyormuş bilmem. Ama bak yıllar evvel kazazede ne yazmış. Özellikle son satıra dikkat.
http://www.engelliler.biz/forum/tra...-sigortasindan-tazminat-almak.html#post967968

Benim durumumla alakalı hiç bir bilgin yokken yorum yapmanı es geçiyorum.

Davaların en az 3 yıl süreceğini söylüyorsun. Doğrudur olabilir ben bilmiyorum. Ama sen yine de sözde bırakma konuyla alakalı istatistikleri ortaya koy. Herkes görsün davaların ne kadar sürdüğünü ve boşa zaman kaybetmesinler mahkemeye giderek. Bak burda da mahkemeye gidildiği zaman defakt olarak avukata ihtiyaç olmasını ve böylece sigortacilari pasifize etmesini es geçiyorum.
Duruom bu yani sözün altı dolu olmalı. Değilse havada kalır.

Son düzenleme:
Arkadaşım bak ben avukatlar bu işi yapamaz demiyorum hepsi yapamaz veya uğraşmaz hastanede rapor felan ama hangi avukata sorarsan sor dava ile sonuçlanması 3 yılı bulur Adli tıp dan şimdi randevu alsan eylül ayınagün veriyorlar raporun gelmesi zaten 5 6 aydan aşagı gelmiyor e bunun kusur bilirkişiden sonuç gelmesi , hastane evrakların gelmesi , hesaplama yapılması , adli tıp sonucunun gelmesi , dosya açılması , onaya gitmesi bumlar 3 ayda olduğunu düşünüyorsun galiba ne iş yapıyrsun bilmiyorum ama daha adın bile belli değil [FONT=sans-serif]kafası kırık [/FONT]sadece lafta konuşuyorsun 10 yıldır bu işi yapıyorum bana işimi öğretme istersen insanlara burdan yanlış bilgiler verip yönlendiriyorsun kendi işini socuçlandırdınmı onuda paylaş başarılı herkesin arkasından konuşulur ama Herkesin bir mesleği var insanlar arabasını yıkamacılara yıkatıyor para verip ama kendide yıkayabilir onlarda çantacı oluyor o zaman saçma şeylerden bahsetmeyelim burda insanlara işinizi bize verin demiyoruz bildiklerimizi aktarıyoruz saygılar...

Tekrar söylüyorum mahkemeler uzun sürüyor bende dava açtım 100 e yakın kişinin işi için ama hatayı anladım o günden beri dava açmıyorum...

Hukuk kanun bilmeyen herkes memlekette hukuktan anlar olmus. Guvendiginiz sigorta hukukundan ve tazminat hukukundan anlayan bir avukata vekalet verin. Yasal sorumlulugu var avukatin ihlal ederse agir cezada yargilanir. Sigorta cantacilarina boyun egmeyi .

@sosa sigorta
[FONT=sans-serif](Tekrar söylüyorum mahkemeler uzun sürüyor bende dava açtım 100 e yakın kişinin işi için ama hatayı anladım o günden beri dava açmıyorum...)
biraz saçma olmuş gibi cevabın, hangi yetkiyle dava açtın, avukatlık diplomasımı kiraladın, seni gerçekten tebrik etmek istiyorum, burada avukatlara ders vermeye kalkıyorsun ya, cahil cesareti diye buna denir,
bak burada ([/FONT]
Trafik Sigortasından Tazminat Almak.. )yapılacakları yazdım, ama yinede herkese avukatlarla hareket etmelerini söylüyorum, nedenmi biraz geç olabilir ama hakkını tam olarak alsınlar istiyorum, bu yazdıklarımın dışında ne yapacaksın merak ediyorum, eger gerçekten bunların dışında yani kaza yapan sana tüm evrakları ve vekaleti verecek sen sadece postaya vereceksin evrakları, varsa ekleyeceğin birşey yaz lütfen buraya,
burayı yardım etmek , bilgi paylaşımı yapmak için kullanırsak daha iyi olur, sadece müşteri kapmak için telefon numarası vermek ve reklam yapmak için kullanırsak o zaman başka amaçla geldiğin anlaşılır.

Son düzenleme:
[FONT=sans-serif]kazazede [/FONT]boş konuşan arkadaşım şirketimizle çalışan 3 avukat var ben avukatımda demedim dava açtım derken açtırdım anlamında senin gibi onun bunun paylaşımlarını yazılarını paylaşıp kanunları kopyala yapıştır yapmıyorum işini yapmak için benim gibi sigortacı arkadaşlara sorular sorarak öğrenip bilgi satma kimseye tamammı güzel arkadaşım benim beni karıştırma kimseye boşda konuşma...

Sizi kandıran hukukçuyum diyen insanlara kanmayın mağdur arkadaşlar...

[FONT=sans-serif]@[/FONT]sosa sigorta
[FONT=sans-serif](Tekrar söylüyorum mahkemeler uzun sürüyor bende dava açtım 100 e yakın kişinin işi için ama hatayı anladım o günden beri dava açmıyorum...)
dava açtırmıyorsan şirketindeki avukatları gönder kardeşim, boşuna para verme onlara, hem dava açmayın diyorsun, hemde şirketinde 3 tane avukat çalıştırıyorsun, ama nedense bu kadar büyük şirketi olan birisi devamlı bu forumda müşteri bulma derdinde, devamlı telefon numarası verme derdinde )))))

ayrıca bak 2200 civarında mesaj yazmışım, istersen bi incele mesajlarımı, hiç birisinde parayla işim olmuşmu bak, telefon numarası vermişmiyim bir bakıver kardeşim, ayrıca özelden gelen 1000 lerce mesajın hemen hepsine bildiğim kadarıyla cevap vermiştirim, hiç birisiyle bu güne kadar 1 kuruş dahi parayla işim olmamıştır ve tüm bu karşılıksız paylaşılan bilgilerin geri dönüşümü iyi sözler , temenniler ve dua olmuştur arkadaşım.
şirket olarak tazminat konusunda takıldığınız bir durum olursa foruma yazın, elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sizden sigortacıyım diyerek vekalet isteyen insanlara kanmayın mağdur arkadaşlar...[/FONT]

Arkadaşım bende yolcu konumunda kaza geçirdim ve sadece sigortadan avukatım aracılığı ile poliçedeki tutarı faiziyle birlikte para aldım.
Şimdi sağlam bir avukat tutman lazım ayrıca süreç buradaki çok bilmiş ukala kişilerin anlattığı gibi basit değil. kazaya karışan araç sahiplerin üzerinde mal mülk yoksa bir şey alamazsın sadece maaşına haciz getirirsin maaşında 4/1 ni alırsın . Maaşı yoksa ve mal mülk yoksa kazadan sonra üzerindeki malı mülkü devir etmiş ise babayı alırsın. ara beni her türlü yardımcı olacağım sana bende Ankara lıyım ama buradaki ukala insanlara inanma sakın adalet sistemi tr de yavaş ve 1940 kalma Fransız yasasıyla işliyor tazminatlar da düşük çıkıyor bu yüzden telim 0535 587102

[FONT=sans-serif]kazazede [/FONT]Bak arkadaşım senin ne kadar boş zamanım yok mesaj atacak kadar mesajlarla yorumlarla senin kadar uğraşamıyorum numara yazıyorum ki arasınlar mesajla uğraşmıyorum ki arıyorlar insanlara yolunuda anlatıyorum takıldıkları yerde emin ol bu sitede verdiğim numaradan arayan çok insan var hepsinede yardımcı oluyorum Şirketimizle çalışan 3 avukat var evet yine söylüyorum dava açtırmıyorum artık insanları yanlış yönlendirmeyin insanlar zaten mağdur senelerce dahada çok mağdur oluyorlar sizin gibi akıl verenler yüzüne Ben bu işi yapıyorum evet ben bu işten para kazanıyorum herkes kendi işinden para kazanır belkide sende gizliden yapıyorsundur bunu bilemeyiz ben işinizi bana verin diyede bir kelime kullanmadım Dernek adı altında hukukçu adı altındaki insanlara yönlendiriken bilgi amaçlımı yapıyorsun lütfen arkadaşım boş zamanın çok galiba başka uğraşlar içine giriyorsun ben elimdeki emsallere bakıyorum sen ise araştırdım diyorsun herkesin bilgisi kendine...

umarım kısa sürede çözümlenir

Anlamadığım bir konu var siz kazadan sonra bana hitaben yazdığınız "babayı" mı aldığınız yoksa trafik poliçesi güvencesinde olan tutarı mı?

Merhaba,
Bizde büro olarak kaza sonrası tazminat davaları ile ilgileniyoruz, mesaj yoluyla iletişim bilgilerimiz verip konuyu görüşebiliriz.İyi günler

Arkadaşlar ilk duruşmada mahkeme beni adli tıpa sevk etmişti ve adli tıp raporum geldi devamlı iş göremezlik oranını %37.2 olarak yazılmış bu şartlarda alabileceğim tazminat tutarım net olarak ne olur?

Üst Alt