Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

'Araç kullanamaz' ibaresi olursa %70 engelli teyzem adına araç alabilir miyiz?

blacksith

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%70 zihinsel engeli bir teyzem var ve annem ile beraber yaşıyorlar. geçen zihinsen engellilerden 0 araç alımında ötv alınmadığını öğrendim ve araştırınca %90 ve üzeri için geçerli olduğunu öğrendim. açılmış konulardan birinde doktordan araç kullanamaz kağıdı alırsak indirim alabileceğimiz yazılmış. Devletimiz bu konu hakkında bize başka bir şekilde yardımcı olmuyormu? arkadaşlar aklım çok karıştı bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

'' açılmış konulardan birinde doktordan araç kullanamaz kağıdı alırsak indirim alabileceğimiz yazılmış'' bu bilgi yanlış metehan bey.

akrabalarının kullanması şartıyla bir özürlü adına araç alınacaksa,özür oranının %90 ve üzeri olması şart,89 olmuyor. mantıksız ama maalesef böyle.

Ne kadar saçma bir kanun ya da kural..bende kas hastasıyım yüzde 63 oranım var,araba kullanamam,bir akrabam adına araç da alamıyorum yüzde 90 oranım yok diye bu durumda,,,eee neyapcaz şimdii..gel de sinir olma bu saçma sapan uygulamalara

Üst Alt