Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç raporu için heyetten verilen rapor numarasını sorgulatabileceğim bir yer var mı?

Danua.

Üye
Konular
106
Reaksiyonlar
2
Osmaniye Polikliniğinden özel tertibatlı araç için heyete girdim bir rapor numarası verdiler , bu numara ile rapor sonucunu sorgulatabileceğim bir bir site var mı ?

Bence hastaneden rapor sonucunu alırken isteyeceklerdir o numarayı, kaybetmeyin. Ayrıca itiraz etmek için vs, dilekçe yazılacağında o rapor numarası üzerinden yazarsınız...

Özel Tertibatlı araç raporlarının geçerlilik süresi ne kadar ?

Ehliyeti 1 yıl içerisinde almanız gerekiyor, ehliyeti aldıktan sonra aracı istediğiniz zaman alabilirsiniz.

Ben ehliyetimi alalı 10 yıl oldu :)
Şimdi tertibatlı araç raporu alıyorum ÖTV indirimi için öğrenmek istediğim tertibatlı araç raporunun kullanım süresi 6 ay mı yoksa iki yıl mı ?

Rahatsızlığınızdan dolayı süre konmazsa, sürekli olursa rapor belli bir süresi olmaz istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Raporu aldım raporda sürekli kısmı işaretlenmiş.Eğer aracı bu sene almazsam bu raporla gelecek sene alabilir miyim aracımı , sormak istediğim araç alırken süresiz ibareli raporun kullanım süresi ne kadardır ?

Seneye alabilirsiniz .ben ikinci aracımı alırken tekrar rapor çıkarmıştım vergi dairesindeki şef yok yere yormuşsunuz kendinizi önceki raporunuz yeterli olurdu dedi .

Üst Alt