Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç raporu için heyetten verilen rapor numarasını sorgulatabileceğim bir yer var mı?
Osmaniye Polikliniğinden özel tertibatlı araç için heyete girdim bir rapor numarası verdiler , bu numara ile rapor sonucunu sorgulatabileceğim bir bir site var mı ?
Bence hastaneden rapor sonucunu alırken isteyeceklerdir o numarayı, kaybetmeyin. Ayrıca itiraz etmek için vs, dilekçe yazılacağında o rapor numarası üzerinden yazarsınız...
Ben ehliyetimi alalı 10 yıl oldu
Şimdi tertibatlı araç raporu alıyorum ÖTV indirimi için öğrenmek istediğim tertibatlı araç raporunun kullanım süresi 6 ay mı yoksa iki yıl mı ?
Raporu aldım raporda sürekli kısmı işaretlenmiş.Eğer aracı bu sene almazsam bu raporla gelecek sene alabilir miyim aracımı , sormak istediğim araç alırken süresiz ibareli raporun kullanım süresi ne kadardır ?
Seneye alabilirsiniz .ben ikinci aracımı alırken tekrar rapor çıkarmıştım vergi dairesindeki şef yok yere yormuşsunuz kendinizi önceki raporunuz yeterli olurdu dedi .